Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Romantický

Obsahy (3)

Óda na mého otce

Óda na mého otce (2014)

Při evakuaci Hungnamu v roce 1951 během Korejské války Deok Soo (Hwang Jeong-min) ztratí svou sestru Mak Soon. Kvůli tomu se Deok Sooův otec (Jung Jin-young) rozhodne zůstat a hledat ji, ale řekne svému synovi, aby vzal matku a dva mladší sourozence do Pusanu, kde jeho teta vede obchod s dováženým zbožím. Jako prvorozený syn se Deok Soo stane živitelem domácnosti a dělá všechny mužské práce, aby zabezpečil rodinu. V roce 1960 ho nouze o peníze donutí odcestovat s nejlepším přítelem Dal Gooem (Oh Dal-su) do Evropy, kde si najdou nebezpečnou práci jako gastarbeiteři v německých uhelných dolech. Tam se Deok Soo zamiluje do jeho spolupracovnice, imigrantky a zdravotní sestry Young Ja (Kim Yun-jin). Spolu pak v Pusanu založí rodinu a narodí se jim dva synové. Ale Deok Soo a Dal Goo v roce 1970 opět opouštějí Koreu, aby si našli lepší živobytí, tentokrát ve Vietnamu.

College Musical

College Musical (2014)

Film je o vysokoškolském prvákovi Cooperovi (Sam Tsui), který se snaží získat srdce suplující učitelky Biancy (Allison Williams). Cooper je do Biancy tak moc zamilovaný, že se nemůže soustředit na svoje závěrečné testy a začne mu hrozit, že přijde o své stipendium, pokud se nezlepší. Vloží se do toho Cooperovi spolubydlící Nate (Miles Jacoby) a Lubo (Brennan Caldwell), kteří se rozhodnou, že Cooper musí svést Biancu, zlepšit si známky a překonat jeho nejistoty ohledně žen. Jenže Cooper se místo toho zamiluje do své spolužačky Jackie (Julie Shain), dívky, kterou vždy viděl jako překážku na jeho romantické cestě s Biancou...

Ingyeogongjoo

Ingyeogongjoo (2014) (seriál)

Ha Ni (Bo-ah Jo) se narodila jako mořská víla. Aby získala muže, kterého miluje, rozhodne se stát se člověkem. Jakmile se stane člověkem, nastěhuje se do domu Ingyeo - domu, kde bydlí mnoho nájemníků, kteří se připravují na svou první práci. Má 100 dní na to donutit muže jejích snů, aby se do ní zamiloval - uspěje?

Reklama