Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (3)

Silsiilay

Silsiilay (2005)

Děj filmu je spleten ze tří různých příběhů, které jsou do sebe vzájemně zakomponovány. Rehana (Tabu) je ženou v domácnosti, kterou její manžel Anwar (Kay Kay Menon) podvádí. Preeti (Celina Jaitley) a Zia (Bhumika Chawla), jejichž hvězdná kariéra bollywoodských hereček se závratně rozjíždí, žijí v jakémsi podivném vztahu s Neelem (Rahul Bose), který jejich kariéru nastartoval a nyní chtějí tento vztah ukončit. Anushka (Riya Sen) je telefonní recepční, která chce objevit příčinu napětí v jejím vztahu s bohatým nápadníkem Nikhilem (Ashmit Patel). Ani netuší, že ji její kolega Tarun (Jimmy Shergill) tajně miluje. Dívka se ve finále musí mezi dvěma muži rozhodnout. Hlavni hrdinky jdou "ruku v ruce" jako projev ženské solidarity.

Baadshah

Baadshah (1999)

Příběh soukromého detektiva Raje, který se omylem zaplete do akce tajných služeb, jež má shodný operační název Baadshah jako jeho vlastní. Ve filmu samozřejmě nechybí láska. Raj se zamiluje a dívky jménem Seema. Románek ale vlivem událostí a okolností brzy skončí.

Druhá první dáma

Druhá první dáma (1979) (TV film)

Příběh dvou dospělých lidí, kteří jsou poučeni reálným životem v oblasti citů a vztahů. Bojí se, že se opět ocitnou v zákeřné citové iluzi. Mají strach začít si nový vztah, avšak stále touží... Nakonec se o to i pokusí, otázkou je, jak to dopadne.... Autor se soustředil zejména na mnohotvárnost života a na to, že v každém z nás je dobro i zlo. Příběh je situován do drsného továrního prostředí, jehož protikladem je onen jemný a něžný příběh.

Reklama