Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (8)

plakát

Český žurnál - Hranice práce (2017) (epizoda) 

Hodnocení tohoto dokumentárního filmu? Tři hvězdy za popsání těchto hnusných povolání. Nicméně averze k paní Saši byla taková, že bych ji nechal v tý drůbežárně nadosmrti. Omlouvám se :/

plakát

Ples upírů (1967) 

Film, který u diváků na konci 60 let absolutně propadl. Po tragické smrti Sharon Tate se stal tak trošku fenoménem. Pro mě je ten film dokonale vtipný a vždycky si ho rád pustím. Protože jak Polanski, Sharon tak hlavně MacGowran jsou v tomto filmu absolutně dokonalí!

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Drsná severská krajina. Drsní severští bojovníci a nejzajímavější hlavní hrdina, kterého sem kdy viděl. Jasných 5*

plakát

Michael Kohlhaas (2013) 

Film, který "normálního" diváka nenadchne. Ale asi je to Mikkelsenem, který tomuto filmu dává úplně nový obzor. Závěrečná scéna nemá chybu a tak hodnotím jasnými 4*.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Upřímně jsem nevěděl o ději tohoto filmu vůbec nic. Bál jsem se, typické americké řezničiny, kdy hlavní hrdinové budou kosit celou armádu nepřátel. Ale to se k mému překvapení nedělo. Hlavní postavy dostávají od začátku pěknou nakládačku až jich mě je trošku líto. Film je až do konce napínavý, akce střídá akci. Pro mně jedno z největších překvapení. Proto jasných 5*.

plakát

REC (2007) 

Naprosto skvělý horor. Člověk si tak říká jak by asi reagoval, kdyby mu po baráku běhali krvežízniví zombie. Délka je naprosto ideální. Moje první zkušenost se španělskou filmografií a vybral jsem si dobře.

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Ten upřímný a klidný výraz, kdy Mikkelsen podává dokonale zpracované části lidských těl na jídelní stůl je vskutku dokonalý.