Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Rodinný
  • Dokumentární

Obsahy (95)

Báječná léta - Sraz abiturientů

Báječná léta - Sraz abiturientů (1993) (epizoda)

Norma má sraz abiturientů ve svém rodišti, celá rodina tak navštíví její rodiče. Ti mají svou dceru a vnoučata rádi, jen ten zeť by mohl být lepší. Zvlášť když si Norma mohla před lety vybrat Rogera, jenž byl právě jmenován primářem.

Báječná léta - Poker

Báječná léta - Poker (1993) (epizoda)

Při partii pokeru se mohou dít věci. Vyřešit životní situace, vést duchaplnou konverzaci, urazit všechny ostatní i sebe, či odhalit falešného hráče.

Báječná léta - Zatmění

Báječná léta - Zatmění (1993) (epizoda)

Školní výlet na střední škole je velmi dobrou příležitostí si uvědomit, že veškerá aktivita spojená se školou by se měla raději odehrávat jen ve škole. A to se ještě vzácný přírodní úkaz výrazně podepisuje na psychice všech zúčastněných.

Báječná léta - Nos

Báječná léta - Nos (1993) (epizoda)

Je dokonalá, vtipná, úžasná. Není divu, že se Ricky zamiloval. Ale jak přehlédnout ten velký nos?

Báječná léta - Silák Arnold

Báječná léta - Silák Arnold (1993) (epizoda)

Můžete v něčem vynikat při tělocviku. Ale teprve po zařazení do školního týmu se ukáže, co ve vás opravdu je.

Báječná léta - Vybalování

Báječná léta - Vybalování (1993) (epizoda)

Nový spolužák, který má vždy po ruce pohotovou odpověď, je trochu podivín. Anebo jeho zdánlivé podivínství vychází ze starostí, které až tak výjimečné nejsou?

Báječná léta - Dámy a pánové - The Rolling Stones!

Báječná léta - Dámy a pánové - The Rolling Stones! (1993) (epizoda)

Jen nesvéprávný hlupák by uvěřil fámě, že v nepříliš vzdáleném zaplivaném baru budou ze staré známosti s majitelem hrát Rolling Stones. Ale jak potom nazvat toho, kdo těm nesvéprávným jedincům bude dobrovolně dělat řidiče?

Báječná léta - S Alenkou v říši aut

Báječná léta - S Alenkou v říši aut (1993) (epizoda)

Staré auto po dědovi stálo sice Kevina jen dolar, ale mnohem víc dolarů začínají stát jeho opravy. Naštěstí kamarád Chuck chodí s dívkou, jejímž otcem je známý televizní kovboj Pete prodávající ojetá auta. Otázkou je, zda by si Kevin nemusel k autu ještě něco přibrat.

Báječná léta - Nový rok

Báječná léta - Nový rok (1993) (epizoda)

Nabízela se možnost zažít mejdan roku. Možná století. To by ale nesměl Wayne pozvat celou rodinu do varieté.

Báječná léta - Nenechat se rozházet

Báječná léta - Nenechat se rozházet (1992) (epizoda)

Zatímco Kevin bojuje s majitelem čínské restaurace o pár centů na hodinu, aby měl na obzvlášť drahý dárek pro Winnie, Jack bojuje za možnost vést a vlastnit malou továrnu.

Báječná léta - Test

Báječná léta - Test (1992) (epizoda)

Ve škole se blíží důležitý test. Veškerá Kevinova budoucnost se bude odvíjet od možností A, B, C nebo D. Anebo budou hrát v životě mnohem větší roli odvaha a umění se ve správnou chvíli rozhodnout? Taková zkouška totiž čeká Jacka Arnolda.

Báječná léta - Kevin poslíčkem

Báječná léta - Kevin poslíčkem (1992) (epizoda)

Při večerním rozvozu jídel z čínské restaurace se dá zažít mnoho dobrodružství, intrik, zlomyslností, vítězství i průšvihů.

Báječná léta - Nevinné lži

Báječná léta - Nevinné lži (1992) (epizoda)

Kevin už je s Winnie opravdu dlouho a možná by nebylo od věci pokročit trochu dál. Ale přes veškerou rafinovanost všech nástrah se nezdá, že se věci v tomto směru nějak pohnou.

Báječná léta - V osidlech politiky

Báječná léta - V osidlech politiky (1992) (epizoda)

Jeden cool projev koordinátora kampaně progresivistického kandidáta a Winnie je pohlcena předvolebním bojem. A Kevin bojem o Winnie. A jak se na tyto politické pseudošarvátky dívá třicetiletý Kevin v roli vypravěče příběhu?

Báječná léta - Sex a ekonomika

Báječná léta - Sex a ekonomika (1992) (epizoda)

Zdálo by se, že brigáda u atraktivní učitelky dá Kevinovi možnost získat cenné know-how v ekonomické i erotické oblasti. A ono se tak skutečně stalo. Jen trochu jinak, než si Kevin představoval.

Báječná léta - Výlet na ryby

Báječná léta - Výlet na ryby (1992) (epizoda)

Honit se za nevratnými zážitky z minulosti, které už dávno odvál čas, a zatáhnout do toho i své syny se tentokrát rozhodne táta Jack. Ale že nic nemůže být jako dřív je patrné už od prvních chvil.

Báječná léta - Momentky ze svatby

Báječná léta - Momentky ze svatby (1992) (epizoda)

Účast na svatbě dcery tátova šéfa může být nekonečná nuda přerušovaná otravnými okamžiky. Anebo docela nezapomenutelným zážitkem.

Báječná léta - Návrat domů

Báječná léta - Návrat domů (1992) (epizoda)

Zatímco Wayne bez očividného nabytí rozumu pracuje ve skladu, jeho kdysi neméně přitroublý kamarád se vrací z války ve Vietnamu. Otázka, kdo tady dospěl, ale nemusí být tak jednoznačná, jak by se mohlo zdát po prvotním dojmu. Mezitím se Kevin rozhodne pokusit o vlastní zápis do hrdinských příběhů.

Báječná léta - Zlomená srdce s oblohou

Báječná léta - Zlomená srdce s oblohou (1992) (epizoda)

Začalo to nevinně. Kevin vzal Winnie do bistra a šel k milé servírce objednat jídlo. K vyžehlení situace bude nutno posbírat všechny zkušenosti s ženami (tedy hlavně Winnie) z posledních let.

Reklama