Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Biografie (3)

Conor Woodman (herec)

29.12.2012

Irský rodák Conor Woodman (21. 3. 1974) je mezinárodně uznávaný ekonom, spisovatel, televizní hlasatel a herec. Jeho knižní díla Around the World in 80 Trades a Unfair Trade byla přeložena do deseti světových jazyků.Na motivy knižní předlohy AROUND THE WORLD IN 80 TRADES vznikl TV seriál vysílaný stanicí Channel 4. V roce 2012… (více)

Taissa Farmiga (herečka)

14.01.2012

Zatím nepříliš známá a neokoukaná tvář této mladé Američanky spatřila světlo světa v roce 1994. Její jméno zní Taissa Farmiga a je nejmladší ze svých sedmi sourozenců. Zároveň je také sestrou herečky Very Farmigi (ORPHAN, ZDROJOVÝ KÓD, CHLAPEC V PRUHOVANÉM PYŽAMU).Narozdíl o její sestry neměla Taissa velký zájem o to, stát se… (více)

Ami Canaan Mann (režisérka / scenáristka / producentka)

19.06.2011

Ami Canaan Mann, dcera známého režiséra Michaela Manna, se narodila v Londýně, Anglii. Její rodina se často stěhovala, proto se mladá Ami stala úspěšnou absolventkou veřejné vysoké školy v malém městečku West Lafayette ve státě Indiana.Ke své první profesionální práci se dostala již v šestnátci letech, když zastupovala post… (více)

Reklama