Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Biografie (6)

Lou Fanánek Hagen (herec / skladatel)

27.12.2013

Lou Fanánek Hagen, rodným jménem František Moravec, rocker, textař, zpěvák a frontman skupiny Tři sestry se narodil 18. června 1966 v Praze. Fanoušky také znám pod přezdívkou "Fan". Vystudoval stavební fakultu na univerzitě ČVUT v Praze. Roku 1985 vzniká kapela Tři sestry a spolu s kapelou také i Fanánkova dosavadní přezdívka,… (více)

Dexter Holland (herec / režisér / scenárista)

21.08.2013

Rodným jménem Bryan Keith Holland, zpěvák, textař a kytarista se narodil 29. prosince 1965 ve státě Kalifornie v USA městě Garden Grove severně od Orange County, kde také vyrůstal. Je především znám jako frontman punk/rockové kapely "The Offspring", která se podílela na obnově hudebního stylu punk v polovině devadesátých let… (více)

Desi Arnaz (herec / producent / režisér)

22.06.2013

Komedie si žádá vřelé srdce, dokonce i jednu nebo dvě slzy, nejen spousty obyčejného smíchu.Desi Arnaz, přesněji Desiderio Alberto Arnaz y De Acha III, herec, hudebník a tvůrčí televizní producent se narodil 2. března 1917 v Santiagu na Kubě. Jeho otec Desiderio Alberto Arnaz II, byl starostou Santiaga a také vlastnil velké… (více)

Veronica Diaz (herečka)

19.02.2013

Veronica Diaz, jinak také známa pod jmény Veronica Diaz Kohler, Ornella Diaz či Veronica Passarella, se narodila v Buenos Aires. V raném věku Veronica začala se svoji hereckou kariérou po boku svého otce Miguela Ruize Diaze, který hrával v divadelních představeních v Buenos Aires, také se začala zajímat o vážnou hudbu a tanec.… (více)

Sheldon Wilson (režisér / scenárista / střihač)

09.02.2013

Sheldon Wilson je režisér a scénárista, momentálně žijící v Kanadě. Ve svých filmech se zaměřuje na moment překvapení, tedy nedá dopustit na filmový žánr, horror či thriller. Nastartoval kariéru po svém zrežírovaném filmu NIGHT CLASS (Svůdná zlodějka) z roku 2001, kdy obsadil do jedené z hlavních rolí, Rona Perlmana. Za zmínku… (více)

Samantha Smith (herečka)

09.02.2013

Samantha Smith se narodila 4.listopdu, 1969 v Sacramentu ve státě Kalifornie v USA. Sam je modrooká, 173 cm vysoká blondýnka ve znamení Štíra. Od roku 1996 až dodnes se aktivně věnuje herectví, je obsazována v seriálech především do vedlejších postav, mnohdy pouze na jednu episodu. Je nejlépe známá v  roli "Mary Winchester" v… (více)

Reklama