Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Pohádka
  • Animovaný

Deníček (4)

Foto

Nechala jsem se vyfotit a mám tak konečně svoji fotku na profil.

Foto

10.9.2011

Sjíždíme

10.9.2011

Dnes se mi konečně

podařilo vložit obrázek do mého profilu. Taky jsem musela začít hodnotit filmy, abych měla 200 hodnocení a mohla si ke svým oblíbeným filmům něco napsat. Zatím to nejde, podmínkou je těch 200 hodnocení.

Proč to vlastně všechno dělám? Protože zapomínám:-) Je spousta filmů, které bych chtěla vidět a zatím jsem neměla to štěstí. A taky je spousta filmů, které jsem viděla, zůstal jen pocit a já třeba zapomněla název, takže pokud budu mít štěstí a náhodou ten zapometutý film zhlédnu, budu mít radost. Na takové ty každý rok opakované filmy se zapomenout nedá ani kdyby člověk chtěl, ale jsou i perly, které jsem viděla před 20 lety, už je nikde neopakují a já zapomněla název.

Takže zatím hodnotím filmy u kterých si pamatuji názvy a to jsou převážně ty, které se mi líbily. A oblíbených filmů,herců,hereček... se to týká také. Takže zatím tam mám ty nejčerstvější zážitky a pár těch opravdu bomb, na které opravdu nezapomenu i se svojí sklerózou.

 

Z poslední doby je to dokument Od višní do višní, který na mě působil jako pohlazení od maminky, dojemný a zároveň vtipný a lidsky opravdový.