Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Snímek tak překvapivý a plný akce, že potřebujete trochu času na chycení té správné vlny. V tom momentě jste ale zaplaveni skvělou zábavou po všech filmových stránkách. Velký obdiv za kreativní, neotřelý a hlavně do detalilů dotažený výkon. Myslím že pokud se dostanete do atmosféry tohoto filmu rozhodně si ho užijete na plné čáře.

plakát

Izolace (2011) (studentský film) 

Velká podpora z mojí strany! Jistě příběh je klišé a herecké výkony nejsou na oscara, ale pro studentský film naprosto dostačující. Jako velké plus beru triky které sou víc než srovnatelné s bežným filmem . Už scifi smínek je dost velké sousto pro studetský film. Tihle autoři podle mě dokázali, že se mají kam dál rozvíjet a to je přesně věc kterou by sme po studetském filmu měli chtít. Moje hodnocení není nejspíš uplně objektivní pro diváky co viděli pouze výsledek, ale vím že vzhlem k podmínkám je to veliký kus práce.

plakát

Ti druzí (2001) 

Horor kterému není rozhodně co vyčítat ! Neotřelý a dobře zpracovaný nápad, podobenství k Šestému smyslu je patrné až ke konci filmu a vůbec mu neubírá. Velice milé charaktery postav plus skvělý herecký výkon od Nicole Kidman, který nás neustále nutí měnit názor na to kdo je vlastně příčetný.