Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (5)

plakát

Ladíme! (2012) 

no, tak na to, že hlavní představitelka se nedívá na filmy kvůli tomu, že mají předvídatelné konce, tak tohle mělo konec až nechutně jasný. ale zábava v průběhu a dobré songy. oddechovka na nedělní odpoledne. chlapa na to nenuťte koukat.

plakát

Avengers (2012) 

100%. na tohle jsem magor a protože vím, že si to stejně neobhájím, tak jen říkám super. tenhle film udělali přesně pro mě, abych ho mohla sledovat znovu a znovu a znovu a pokaždé řvát s rukama nad hlavou, když se objeví můj oblíbený hlavní hrdina. prostě 100%.

plakát

Bez kalhot (2012) 

jedna hvězdička za jedno jediné pořádné taneční číslo, které bylo ale skoro celé v traileru. jinak hrůza. tenhle příběh jsme už stokrát viděli v různých variacích, navíc tady bez pořádného konce. slyšela jsem na to moc dobré reference, tak jsem pořád čekala, kdy to přijde. a čekala...a čekala...

plakát

Star Trek (2009) 

na úvod-ne, nemám nasledované nic z původního Star Treku. ale tohle je film přesně pro mě! svižný, vtipný, plný fantasy a pěkných lidí. 100%. při asi čtvrtém sledování mi už trošičku vadila roztřesená kamera, ale nic to nemění na tom, že na dvojku se pekelně těším!!!

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) odpad!

ano, rýpnu si. moje dvou sté hodnocení na csfd, můj první odpad! když to vezmu kolem a kolem-měl by to být film přesně pro mě. miluju fantasy a přesto si ujíždím na amerických teenagerských dojácích jako je Glee nebo Vampire Diaries. tak proč ne? PROTOŽE SE NA TO NEDÁ KOUKAT!!!! hrát tam nikdo neumí, krev tam neteče, zato city tam tečou ažaž...a knihy jsem si pro oddech přečetla, takže jsem byla připravená, ale tohle...to nebrat.