Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný
  • Komedie
  • Drama

Recenze (3)

plakát

Nezdolné trio (1966) 

Docela dost předvídatelná dějová linie filmu + černobílé charaktery postav - to vše dohromady tvoří místy až naivní podívanou. Ale vzhledem k roku vzniku tohoto filmu to je docela pochopitelné. Myslím, že i bojové scény mohly být daleko lepší - dávám jen **.

plakát

Predátor (1987) 

Skvělý akční sci-fi film! Krom akčních scén na tomhle filmu oceňuji především atmosféru, zvukový a hudební doprovod A.Silvestriho. Jistě jeden z nejlepších filmů Arnolda Schwarzeneggera - velmi se mi líbí i výběr a stvárnění dalších herců - postav. Je to prostě špička ve svém žánru a co je nejvíce zajímavé - tento film téměř nestárne - málokterý film se mu dnes i po těch letech vyrovná! Na tehdější dobu skvělé vizuální efekty. Kapitolou samou za sebe jsou dialogy - jednotlivé hlášky (některé vyznějí spíše komediálně = příjemné odlehčení dusné atmosféry filmu ) vojáků elitní jednotky si pamatuji dodnes, přispěl k tomu i překvapivě kvalitní CZ dabing.

plakát

Nezvratný osud (2000) 

Právě jsem tento film zhlédl a překvapivě mě bavil od začátku až do konce. Má docela zajímavou - můžem i říci celkem neotřelou vnitřní myšlenku - což je v dnešní době velké plus. Bohužel scénář a některé nelogické dialogy sráží moje hodnocení k průměru - škoda.