Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Poslední recenze (6)

plakát

All Hallows' Eve 2 (2015) 

1. Příběh o dívce, která hlídá chlapce a společně si vyrábí halloweenskou dýni a pečou semínka. Chlapec se bojí zda to tu dýni nebolí. Ukáže se, že tahle dýně, ale asi emoce má. Na ten příběh se dobře koukalo. / **** 2. Trochu podivnější příběh o podivínech, co nevychází z domu a odmítnout dát dětem koledu. Příběh se mi moc nelíbil. I na kraťas to mohli lépe vysvětlit nebo podat. Ale prostředí bylo velice povedené. / *** 3. Otec se synem jedou do lesa nakrmit příšeru - jako každý rok. Tentokrát otec zapomene vzít maso, ale místo aby přijal odpovědnost, snaží se přemluvit syna, aby příšeře pochybení vysvětlil, i když je jasné jak to dopadne. Nenadchne, neurazí. / *** 4. Žena, která jde za svou kamarádkou, ale ta leží mrtvá na posteli. A její vrah je pořád v bytě. Žena se schová a přežije, trpí však posttraumatickou poruchou, která se jí stane osudnou. Tenhle příběh se mi hodně líbil. Nebyl to klasický horor, ale své kouzlo měl. / **** 5. Zajímavá pouťová atrakce s masochistou. Čím víc bude krvácet, tím větší šanci máte vyhrát. Ublížit mu můžete čímkoli, co leží na stole. Když je pak oním masochistou váš otec, který vás týrá, tím víc se snažíte vyhrát. Tenhle příběh byl perfektní. Jen se bohužel nedali v českých titulkách zachovat krásné rými. V angličtině je to v podstatě veršovaný příběh. / **** 6. Matka, která zůstane sama se synem, protože manžel je ve válce. Dítko jí každý den leze do postele, protože v jeho pokoji je prý příšera. Maminka se hezky snaží dítěti vysvětlit a pomoci s překonáním příšery. Ale co když tam fakt nějaká je? / ***+ 7. Pán, který má každý rok nejkrásnější výzdobu na Halloween. Jeho kostlivci a oběšenci prý vypadají jako živí. Proč? Protože živí ještě před chvílí byli. Tenhle příběh se mi moc nelíbil. Nápad byl fajn, ale provedení nic moc. / **+ 8. Příběh muže, který se rozešel s dívkou - Alexiou a ta se poté zabila. Teď na Halloween by měla narozeniny. Mladík sedí u facebooku a prohlíží si její zeď. Rozhodne se už více netrápit a odebrat si jí z přátel. To ale neměl dělat. /**+

plakát

Girls (2012) (seriál) 

Jeden z mála seriálů, kde hrají normální "lidé" a nejenom hezouni, jež jsou do filmu vybráni, aby diváky nalákali na svůj vzhled. Nahota a sprosté dialogy v dnešní době asi nikoho nepřekvapí, ale líbí se mi bezprostřednost a způsob, jakým nám tyto věci servírují Girls. Alespoň jeden seriál ze kterého nemám depresi, protože by tam byli všichni bohatí, krásní a měli všechno jen tak zadarmo, ba naopak se v Girls možná tolik vyžívám právě proto, že si přijdu lépe než rozmazlená a výstřední L. Dunham, která zjistí, že její ex je vlastně na kluky.

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) 

Mám ráda horory a mám ráda nechuťárny v nich, ale Lidská stonožka 2... na tu nemám slov. Musím uznat, že člověk, který tenhle film vymyslel a navíc ještě natočil musí být dost zvrácený a svým způsobem geniální, ale mělo to zůstat jenom u prvního dílu. Ten se my ve své podstatě líbil, ale to co předvádí dvojka. Hlavní hrdina je ještě stokrát nechutnější než ten předchozí. Nevím zda je to dobře či špatně, nicméně pro mě je to spíš mínusem, jelikož se mi na ten jeho hnusnej obličej nechtělo dívat a občas jsem ty scény musela přeskočit jenom proto, že nejsem taková masochistka, abych se dívala na někoho tak odporného. Za další vadu filmu považuji scénu s projímadlem a tím, co potom následovalo. Připomnělo mi to klasickou americkou ujetost na scény s prděním, které jim přijdou zábavné a cpou je téměř do každé komedie. Dobře, tohleto byl spíš takový extrém a mělo to být nechutné, mě to však znechutilo ve zcela jiném smyslu. Další chyba - černobílý obraz. Proč si každý myslí, že černobílý rovná se u hororu více strašidelný? A celý film jednoznačně zpackal závěr, který byl podle mě naprosto spatlaný a hloupý.

Poslední hodnocení (1 619)

Vraždy: New York (2024) (seriál)

12.04.2024

Nejhorší spolubydlící (2022) (seriál)

12.04.2024

Seminář (2023)

17.02.2024

Pád domu Usherů (2023) (seriál)

17.02.2024

The Last of Us (2023) (seriál)

17.02.2024

Vlastníci (2019)

24.01.2024

Jedeme na teambuilding (2023)

24.01.2024

Červená tečka (2021)

29.12.2023

Věc: Počátek (2011)

29.12.2023

Reklama