Reklama

Reklama

Nejhorší spolubydlící

(seriál)
  • USA Worst Roommate Ever
Trailer
USA, 2022, 3 h 57 min (Minutáž: 39–63 min)

Režie:

Domini Hofmann

Kamera:

Anne Etheridge

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Brutální podvodníci a chladnokrevní zabijáci. Děsivé příběhy o nejhorších spolubydlících, které si nedokážete ani představit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Dokuséria založená na skutočných udalostiach a podporená výpoveďami svedkov, fotografiami aj volaniami na 911. Súčasťou sú animované časti príbehov, málo nápadité, akoby kopírovali hraný dej. Človeku sa veriť nechce, že takíto ľudia medzi nami žijú. Príbeh „milej“ babičky bol silný začiatok, ostatné diely o triedu slabšie. Človek si uvedomí, že ak je osamelý a nemá rodinu a priateľov, môže sa nechať oklamať falošnou tvárou sadistu. Hrozná bola dvojdielna časť, obeť prijme spolubývajúceho a potom sa ho nevie zbaviť. Sérioví squatteri, tento pojem som doteraz nepoznala. Milá tvár, prezentácia dobrého vzdelania, prvý mesiac zaplatia nájom, potom nasleduje peklo. Rozčúlilo ma, že zákon je na strane squatterov. A tiež, že žena v strednom veku, ktorá pracuje, si nemôže dovoliť zaplatiť podnájom a musí si hľadať spolubývajúceho? Krajina snov! ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Podobných pořadů jsou dnes už desítky, možná stovky. Konkurence je tedy obrovská a to včetně samotného Netflixu a je tedy s čím srovnávat. Výsledkem takového srovnání je, že v tomhle případě jde o podřadný kousek, který by možná zabodoval u podobnými dramatizacemi nepolíbeného diváka ale jinak nenabízí nic nového. Nic nového, nic originálního, nic lepšího. Kreslené scény jsou zajímavé oživení, nicméně grafický styl je nepěkný na pohled a bohužel i velice neumělý. Příběhy jsou podivně nudné, spíš jako by měl pořad za cíl dát možnost vyjádření příbuzným, přátelům a svědkům než skutečně sledovat a realisticky vykreslit vývoj případů. Takové natočeno oběťmi pro oběti. Není to totiž ani šokující ani zábavné ani napínavé ani poutavé ani sympatické ani odstrašující, vše už bylo natočeno mnohokrát a mnohem lépe, takže suma sumárum klasická netflixovská kalkulace na komerčně úspěšný styl tvorby, leč zcela bez duše a vlastně o ničem. Když srovnám například se stájovým American Murder je tohle spíš nuda a ztráta času. 2/5 ()

Reklama

VendaCiki 

všechny recenze uživatele

Pořid si svého spolubydlu. Nechtěla bych na někoho takového taky narazit. Pozvat si do svého bytu nějakého z***a. Ale ono je to jedno, jestli je to spolubydlící nebo manžel. I to se může stát. A Netflix by měl přestat existovat nebo si aspoň po sobě kontrolovat titulky. V tomhle dokumentu jsou taky pěkné překlepy. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvá epizóda s “Babičkou” absolútna bomba, veď koho by nezaujal príbeh o samaritánke, ktorá vraždila ľudí. Ostatné epizódy sú už ale poväčšine narýchlo zbúchané bez väčšieho množstva autentických podkladov, ktoré sú nahradené animáciou, čo mne osobne príliš “nechutilo”, ale tak dá sa .. lepšie ako “drôtom” do oka. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mrazivé a varovné. Připomnělo mi to film s Michaelem Keatonem Psychopat že Sant Franciska. Jenomže tohle je realita, když má člověk opravdu smůlu a narazí na zlo. A taky je to nevyřčená obžaloba společnosti, kde je normální bydlení tak drahé, že si ho nemůžou samostatně dovolit ani slušní, pracující lidé. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama