Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Obsahy (5)

Murder in the First

Murder in the First (2014) (seriál)

Tento krimi seriál se po celou sérii zabývá jedním jediným případem vraždy, od spáchání zločinu, přes vyšetřování, po zatčení.

Your Voice in My Head

Your Voice in My Head (2017)

Sebedestruktivní spisovatelka bojuje se svými problémy a vydává se na obtížnou cestu k uzdravení.

Let's Dance All In

Let's Dance All In (2014)

V další vzrušující kapitole mezinárodního fenoménu Step up (Let's dance) se sejdou hvězdy všech předchozích dílů v třpytivém Las Vegas aby bojovali za vítězství, které by mohlo splnit jejich sny a určit jejich kariéry.

S láskou, Rosie

S láskou, Rosie (2014)

Rosie Dunne a její nejlepší přítel Alex, žijící v Dublinu, plánují jít spolu na univerzitu do Ameriky. Ale osud chce jinak a Rosie otěhotní po bláznivé noci s nejpopulárnějším klukem na škole. Podporuje však Alexe, aby šel bez ní. 
V následujících dvanácti letech se jejich životy zásadně změní, ale jejich výborný vztah přetrvá. Ale v koutku Rosiininy mysli neustále vyvstává otázka, zda by byli šťastnější, kdyby život vzal jiný spád a oni byli víc, než jen dobří přátelé. A když se naskytne příležitost, obětují všechno pro šanci být spolu?

Rosaline

Rosaline (2022)

V tomto romantickém líčení největšího milostného příběhu všech dob vypráví Romeova bývalá přítelkyně Rosaline, sestřenice Julie, svou část příběhu.
Rosaline ví, že ona a Rob (Romeo) si jsou souzeni. Čeká několik let na jejich první polibek - a když to konečně přijde, je to perfektní. Jenže v tom se do města vrátí Julie. Julie, která byla její nejlepší kamarádka. Julie, která ji z nevysvětlitelných důvodů nenávidí. Julie, která je nádherná, mstívá a trochu blázen... a která se zaměřila na Roba, který nemá šanci uniknout.
Rose je zdrcená nad ztrátou Roba. Takhle se příběh odehrávat neměl. A když se začnou šířit zprávy o Juliině nestabilitě a jejích výhrůžkách o sebevraždě, začne se Rose bát nejen o Robovo srdce, ale i o jeho život. Protože Shakespeare možná dodal špatnou verzi příběhu, ale všichni víme, jak skončila.

Reklama