Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

District 9

District 9 (2009)

Nad Jižní Afrikou se vznáší mimozemská loď. Uvnitř lodě sídlí hmyzí vetřelci, kteří nejsou na Zemi vítáni. Děj filmu se odehrává 30 let po přistání mimozemšťanů, a vypráví o agentovi Wikusovi, který se nakazí mimozemskou biotechnologií. Film je natočený dokumentárním stylem.

2012: The War for Souls

2012: The War for Souls (2016)

2012: The War for Souls je film mapující konec světa tak, jak ji popsali staří Aztéci nebo samotný Nostradamus. Mladý vědec by měl otevřít portál vedoucí na paralelní Zemi a kontaktovat svého dvojníka, aby společně zabránili předvídané katastrofě očekávající Mayskou říši. Scénář pro Warnery by mělo obstarat duo Alex Kurtzman a Roberto Orci podle knižní předlohy Whitleyho Striebera.

Čoky

Čoky (1984) (seriál)

Do hlavy chlapce Mathewa se dostane Chocky, bytost z jiné galaxie, jejíž intelekt je naprosto odlišný od našeho. Nežije však v Mathewově hlavě, je tam přítomna jen její mysl. Příběh je vyprávěn otcem, který bedlivě sleduje celou svou rodinu. Jak se rodina s tímto fenoménem snaží vyrovnat a jak ho přijímají. Také, jak se cítí malý Mathew. Jaké zmatky se v jeho hlavě odehrávají a nakonec řeší i situace, které mu nová osobnost přítomná v jeho mozku umožňuje. Mathew je dokonce i unesen, nikoliv mimozemšťany, jak by se nabízelo, ale lidskou organizací, která chce získat k Chocky přístup a využít ji. Ta ovšem zjistí, že její přítomnost Mathewovi škodí a odejde.

Hvězdná brána: Návrat

Hvězdná brána: Návrat (2008)

Poté co Teal'c s Valou zmizí, tým si uvědomí, že byla změněna časová linie a Stargate program již neexistuje. Flotila goa'uldských mateřských lodí, vedených Baalem, přiletí napadnout Zemi. Zatímco se SG-1 pokouší o popravu Baala, posledního goa'uldského Vládce soustavy, Teal'c a Vala nevysvětlitelně zmizí. Carterová, Daniel a Mitchell cestují zpět časem na místo, kde byla změněna historie a kde byl Stargate program byl úplně vymazán z časové linie. Když se pokouší přesvědčit autority o tom co se stalo, goa'udská flotila mateřských lodí, pod velením Baala, jeho královny Katesh (Vala) a jeho prvního může Teal'ca, přiletí na orbitu. SG-1 musí najít Stargate a dát věci do pořádku dřív, než bude celý svět zotročen Goa'uldy.

Reklama