Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (202)

plakát

Kouření způsobuje kašel (2022) 

[KVIFF 2022] Když jsem vycházela z kina, říkala jsem si, že nevím, jestli tomu na ČSFD dát odpad nebo 5 hvězd. Nakonec dávám průměr. Problém totiž je, že mě osobně strašně bavily ty 2 strašidelný příběhy - těm bych rozhodně a bez přemejšlení 5 hvězd dala. Zbytek ale trošku nuda.

plakát

Musíte se přijet podívat (2022) odpad!

[KVIFF 2022] Opravdu děsný. Jak tenhle film mohl vyhrát zvláštní cenu poroty? Vždyť to bylo příšerný. Všichni jsme si mysleli, že šedesátiminutová španělská komedie bude fajn osvěžení, místo toho to byla klasická "varovina" aneb příšernej varovskej film, u kterýho si říkáte, že nedávala smysl ani minuta. Achjo!

plakát

Amerika (2022) 

 [KVIFF 2022] Jediná projekce, ze který jsem letos během Varů odešla ze sálu. Film "Cukrář" od stejnýho režiséra se mi líbil, tak jsem věřila, že tenhle snímek bude podobnej. Jenže to místo toho byla šílená a dlouhá nuda!

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

[KVIFF 2022] Za mě a asi i za většinu návštěvníků jasnej vítěz 56. ročníku Varů, co se týče filmový (a ne dokumentární) tvorby. Stopáž je trošku přehnaná, ale i tak jsem se nenudila. Nejlepší je prostřední "blicí" část, ta je tak top, že kvůli ní na to asi půjdu do kina znovu. Film je často srovnávanej s Parazitem a vlastně se ani nedivím, podobnej ohlas byl tehdy právě u něj. Rozhodně doporučuju tenhle snímek vidět v kině, bylo by mi dost líto, kdybych se ochudila ho nezhlídnout na velkym plátně. Top! :)

plakát

Ještě jedno jaro (2022) 

[KVIFF 2022] Za mě nejlepší dokument na letošních Varech. Bavilo mě to od začátku až do konce, žádné záběry mi nepřišly nudné (slyšela jsem na to výčitky) a komentář byl fajn (opět si někdo stěžoval, že prý monotonní, podle mě ne). Obzvlášť zajímavá byla ta část o průběhu očkování, zvlášť v kontextu dnešního Covidu.

plakát

Velká premiéra (2022) 

[KVIFF 2022] Trapný, opravdu velmi trapný film. Kdybych neseděla uprostřed řady, tak asi odejdu ze sálu. Pavel Šimčík je neskutečně nesympatický herec. Nejhorší ale byl scénář napsaný pro Ivu Janžurovou. To byl takový cringe, že jsem nic podobného už dlouho nezažila.

plakát

Scény z manželského života - The Vale of Tears (2021) (epizoda) 

Za mě opět trochu slabší díl. Tenhle seriál je jak na houpačce. První díl 2*, druhý díl 5*, třetí (tento) díl 3*, čtvrtý díl 5*. Jsem zvědavá, co přinese poslední - pátá - část :).

plakát

Scény z manželského života - Nevinnost a panika (2021) (epizoda) 

První díl mi přišel nejen nejnudnější, ale zejména jsem při něm na hlavní postavy měla vztek. Jejich chování mi přišlo nelogické a říkala jsem si, že tahle série rozhodně nebude nic pro mě. Naštěstí pak přišel druhý díl, který byl super. Takže pokud si nejste jisti, jestli vás seriál bude bavit, dejte ještě šanci druhému dílu - možná stejně jako já změníte názor.

plakát

Scény z manželského života - Poli (2021) (epizoda) 

Pokud vás - jako mě - odradil první díl (postavami, dějem, scénářem, hercemi... tak nějak vším), dejte šanci druhému dílu. Ten mě fakt dostal a emočně vyždímal.