Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (8)

Počátek

Počátek (2010)

Úžasné, škoda, že jsem si to nechal ujít v kině. Nenapadlo by mě, že najdu lepší film než Shawshank, Zelená míle či Sedm. Stalo se! Našel jsem Počátek.. neuvěřitelný film od skvělého Christophera Nolana! Myšlenka je nepopsatelná. Je to něco, co člověka ani ve snu nenapadne. K tomu všemu nekomprimisní Dicaprio, který je pro tuto roli jako dělaný! Výborný film a hodnotím za 1! 100%+

Sedm

Sedm (1995)

Patří k mým najoblíbenějším už jenom kvůli Morgana. 100%, s pointou 120%

12 let v řetězech

12 let v řetězech (2013)

Lepší drama jsem neviděl - bomba. Kamaraman si s tím kurva ale vyhrál! Detailnost jak blázen. Ze Solomona mi šla husina při každé příležitosti. Konec lépe dopadnout nemohl. Zahřála i chvilková role Brada Pitta.

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Tarantino přesypal svůj pytlíček nápadů a vymyslel tenhle kurva dobrý masakr. Moderní hudba + western = huh, das ist krajzi. Vtipné scény, super hlášky. Příběh - strop! Na závěr musím pochválit herce, kteří zahráli na 1, především již zmiňovaný DiCaprio a Jamie Foxx. Nic jiného než 100% si Django nezaslouží. Mimochodem.. D se nevyslovuje und Auf Wirdersehen!

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

K režii se snad nemusím vyjadřovat, každý ví, že Nolan umí. Velké + Heath Ledgerovi - životní role. Why aren't you laughing?