Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Rodinný
  • Akční

Deníček (4)

tento rok Brno

už se moc moc těším

tento rok Brno

TAK UŽ MÁM LÍSTKY DOMA

A TEĎ UŽ JEN ČEKAT NA TEN SLAVNÝ DEN

TAK UŽ MÁM LÍSTKY DOMA

HUGH LAURIE a THE COPPER BOTTOM BAND

dnes jsem zakoupila V.I.P. lístky na koncert Hugha Laurieho,už se nemohu dočkat 26.července až jej uvidím a ještě tak zblízka 

HUGH LAURIE a THE COPPER BOTTOM BAND

HUGH LAURIE

HUGH LAURIE JE NEUVĚŘITELNÝ HEREC,SPISOVATEL,MUZIKANT .......ZÍSKAL SI MĚ SERIÁLEM DR. HOUSE 

NYNÍ JSEM VŠAK JIŽ VYDĚLA VŠE CO KDY NATOČIL,ČETLA JSEM I JEHO KNIHU A NYNÍ  DENNĚ POSLOUCHÁM JEHO BLUESOVÉ ALBUM...........

Hugh, vlastním jménem James Hugh Calum Laurie se narodil 11. června roku 1959 v Oxfordu. Za svou kariéru se stal nejen úspěšným hercem, zpěvákem, ale také spisovatelem a sportovcem. Kvůli onemocnění infekční mononukleózou byl nucen pravidelného sportu zanechat a to jej svedlo na cestu universitního divadelního spolku, kde se zapojil do aktivní činnosti. Natočil mnoho filmů a napsal několik děl. V roce 2006 byl Laurie považován magazínem Life za nejvšestranněji nadaného muže všech dob.

Nyní tento populární herec připravil ve spolupráci s producentem, další bluesovou legendou a držitelem Grammy - Joe Henrym album, které je plné vybraných a obecně velmi oblíbených bluesových skladeb. Sám Laurie album Let Them Talk považuje za oslavu scény v New Orleans uplynulých 100 let. Laurie na albu hraje na piáno a zpívá jako sólový zpěvák za doprovodu takových osobností jako jsou Dr. John, Irma Thomas, Allen Toussaint a Sir Tom Jones. V plánu je dále vznik hudebního filmu mapujícího realizaci alba a Laurieho, pomyslnou cestu odkazem New Orleans.

Jen velmi těžko můžeme snést kritiku na skladby světových bluesových géniů jako je např. Louis Armstrong, Jelly Roll Morton a další. Reedice v podání Hugh Laurieho je tedy v celkovém pojetí velmi příjemným poslechovým zážitkem, který sice nepřináší žádnou inovativní tvorbu, ale velmi slušně zpracovaný výběr opravdových hudebních lahůdek z oblasti Blues.

HUGH LAURIE