Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (48)

Cheongchunwoldam

Cheongchunwoldam (2023) (seriál)

Příběh o korunním princi, který je pod tajemnou kletbou, a o geniální dívce, která hledá pravdu, zatímco je obviněna z vyvraždění své rodiny.

Cheongchunwoldam - Episode 20

Cheongchunwoldam - Episode 20 (2023) (epizoda)

Poté, co se dozví o královnině tajemství, Cho Won-bo zuří a královna učiní rozhodnutí, když Won-bo vyhrožuje jejímu synovi. Mezitím šestice dorazí do vesnice Naewang a Hwan se je snaží přesvědčit. V tu chvíli je Cho Won-bo opět přijde zmasakrovat. Podaří se Hwanovi ochránit obyvatele Byeokcheonu?

Cheongchunwoldam - Episode 19

Cheongchunwoldam - Episode 19 (2023) (epizoda)

Když Hwan a Han Jung-eon zjistí, co je napsáno v jikgeumdo, jsou v šoku a Jae-yi je zatčen za vraždu. Hwan je ještě více šokován, když slyší, že se Jae-yi ke všemu přiznal. Cho Won-bo požaduje, aby byl korunní princ sesazen. Mezitím Seong-on dostane tajně rozkaz od královny.

Cheongchunwoldam - Episode 18

Cheongchunwoldam - Episode 18 (2023) (epizoda)

Seong-on zjistí, že Sun-dol je ve skutečnosti Min Jae-yi, a cítí se zrazen. Tae-gang mezitím řekne Hwanovi všechno o svém tajemství. Hwan, Jae-yi, Myung-jin a Ga-ram se o krok přiblíží pravdě a začnou pátrat po tajném dopise, který Min Ho-seung zanechal, ale zasáhne je další krize.

Cheongchunwoldam - Episode 17

Cheongchunwoldam - Episode 17 (2023) (epizoda)

Princezna Ha-yeon a princ Myung-an odcházejí z paláce za mnichem Mu-jinem a vrah je sleduje. Hwan a Jae-yi se Tae-ganga ptají na novou záhadu, kterou odhalili, ale Tae-gang říká, že o ní nic neví. Mezitím královna řekne Seong-onovi pravdu o Jae-yi a Jae-yi se ocitá v nebezpečí.

Cheongchunwoldam - Episode 16

Cheongchunwoldam - Episode 16 (2023) (epizoda)

Královna zuří, že Won-bo využil jejího syna, prince Myung-ana. Hwan se snaží setkat s Park Han-suem, aby zjistil, co se v Byeokcheonu stalo, ale Cho Won-bo mu nejdříve zabrání v rozhovoru. Princezna Ha-yeon mezitím učiní riskantní rozhodnutí, aby pomohla princi Myung-anovi uzdravit se, a skupina Manyeongdang udělá velký krok směrem k pravdě.

Cheongchunwoldam - Episode 15

Cheongchunwoldam - Episode 15 (2023) (epizoda)

Skupině Manyeondang se podaří získat náramek, který dal Shim Young Jae-yi, a začnou zjišťovat, jak byla Jae-yiina rodina zavražděna. Král oznámí, že brzy proběhne výběr korunní princezny, a tak se Hwan připraví na to, že Jae-yi propustí. Mezitím princ Myung-an, který trpěl nočními můrami, řekne něco šokujícího.

Cheongchunwoldam - Episode 14

Cheongchunwoldam - Episode 14 (2023) (epizoda)

Po návratu do paláce se Hwan snaží poslat Jae-yi za Seong-on, protože nechce, aby se Jae-yi ještě více zranila. Do Seong-onova domu přijde tajemná žena. Lovci odměn jdou za Cho Won-boem kvůli Ga-ramovi, a zatímco se baví v hostinci, Hwan, Jae-yi, Myung-jin a Ga-ram čelí dalšímu případu vraždy.

Cheongchunwoldam - Episode 13

Cheongchunwoldam - Episode 13 (2023) (epizoda)

Jae-yi tvrdí, že její vzpomínky jsou pravdivé, ale Hwan důvěřuje Tae-gangovi, což Jae-yi ještě více mate. Mezitím, s každou Myung-jinovou lekcí, Ga-ram roste. Hwan odchází s Jae-yi a Seong-onem poté, co zjistí, že muž, který manipuloval s písemnou kletbou, je v Paju a sami se dostanou do nebezpečí.

Cheongchunwoldam - Episode 12

Cheongchunwoldam - Episode 12 (2023) (epizoda)

Hwan se spojí s Jae-yi a Seong-onem, aby našli způsob, jak opustit palác poté, co byl uvězněn. Jae-yi si konečně vzpomene na tvář posla, který byl v jejím domě, a je v šoku. Utíká k Hwanovi poté, co si uvědomila, že Hwan je v nebezpečí.

Cheongchunwoldam - Episode 11

Cheongchunwoldam - Episode 11 (2023) (epizoda)

Poté, co Hwan zjistí, že deník královského tajemníka je podezřelý, začne vyšetřovat, co se stalo v Byeokcheonu a hledat pravdu o sušených okvětních lístcích pivoňky. Po získání tajemného dopisu se Cho Won-bo snaží podrobit zbytky zlodějů.

Cheongchunwoldam - Episode 10

Cheongchunwoldam - Episode 10 (2023) (epizoda)

Díky Jae-yi Hwan otevře své srdce a znovu se spřátelí se Seong-onem a ještě více se oba sblíží. Mezitím, po šamančině kletbě, se případ Byeokcheon opět dostává na světlo. Jae-yi a Hwan se podívají do deníku královského tajemníka, aby zjistili, co se stalo.

Cheongchunwoldam - Episode 9

Cheongchunwoldam - Episode 9 (2023) (epizoda)

Palác a hlavní město je po kletbě šamanky v chaosu. Jo Won-bo promění krizi v příležitost a začne tlačit na královskou rodinu. Hwan a Jae-yi se snažili dokázat, že švestku zapálil člověk a zjistili, že skutečným viníkem je někdo, koho nečekali.

Cheongchunwoldam - Episode 8

Cheongchunwoldam - Episode 8 (2023) (epizoda)

Princova garda a ministerstvo války mají zápas v pólu, zatímco Jae-yi je sleduje. Začíná výslech šamanky a ona začíná proklínat královskou rodinu, což přináší chaos do hlavního města a paláce.

Cheongchunwoldam - Episode 7

Cheongchunwoldam - Episode 7 (2023) (epizoda)

Poté, co se Hwan rozhodne, že Jae-yi nemůže věřit, vykopne ji z paláce. Ga-ram dostane příkaz k chusoeryeong a je vystaven nebezpečí. Seong-on je zvědavý, proč Hwan zkoumá případ své bývalé snoubenky a Hwan se teď bez Jae-yi cítí osamělý víc, než kdy jindy.

Cheongchunwoldam - Episode 6

Cheongchunwoldam - Episode 6 (2023) (epizoda)

Jae-yi se prokáže vyřešením případu a Hwan jí začne věřit. Hwan si vyslechne, co se stalo rodině Jae-yi, a věří, že je nevinná. Seong-on a Jae-yi na sebe náhodou narazí a ona zjistí, že Seong-on nesl něco, co s ní mělo něco společného.

Cheongchunwoldam - Episode 5

Cheongchunwoldam - Episode 5 (2023) (epizoda)

Hwan, Jae-yi, Myeong-jin a Ga-ram se konečně setkávají. Vydají se vyřešit případ. Mezitím se Seong-on cítí ponížený, protože soutěží proti Sun-dolovi, a cítí se naštvaný, když vidí Hwana a Sun-dola spolu.

Cheongchunwoldam - Episode 4

Cheongchunwoldam - Episode 4 (2023) (epizoda)

Hwan dává Jae-yi druhý test. Jae-yi  musí přijít na to, proč byl zabit posel, kterého poslal do domu mistra Mina, a Jae-yi zjistí, že to má něco společného s Hwanem. Nakonec Hwan provede poslední test, který má vyřešit případ sériové vraždy. Nyní musí Jae-yi čelit svému snoubenci.

Cheongchunwoldam - Episode 3

Cheongchunwoldam - Episode 3 (2023) (epizoda)

Hwan Jae-yi nevěří a řekne jí, aby ho přišla najít do Východního paláce sama. Aby se tam dostala, Jae-yi se promění v eunucha. Mezitím je Seong-on šokován, když se dozví, že jeho otec by mohl mít něco společného s napsanou kletbou.

Cheongchunwoldam - Episode 2

Cheongchunwoldam - Episode 2 (2023) (epizoda)

Poté, co čelil krizi na lovu, se Hwan ocitá v neuvěřitelné situaci. Jae-yi tvrdí, že je nevinná a obviňuje Hwana ze smrti své rodiny. Hwan je zmatený, když zjistí, že Jae-yi ví o jeho tajemství. Mezitím se služka Jae-yi přestrojí za muže, aby se poučila od šíleného vědce Kim Myeong-jin.

Reklama