Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Biografie (3)

Noah Gordon (spisovatel)

01.03.2015

Noah Gordon je americký spisovatel, reportér, redaktor a také nakladatel lékařského časopisu. Se svojí manželkou Lorraine žije na lesní farmě v Berkshire Hill, v západním Massachusetts. Ani jeden nepochází z movité rodiny co se týká peněz, ale z láskyplné oba.Když byl mladý, tak pracoval současně na třech místech, aby svou… (více)

John Lutz (spisovatel)

28.02.2015

Na spisovatelskou dráhu Johna Lutze  zcela nevědomky přivedl Ray Bradbury, který ho oslovil povídkou Zahřmění. To tehdy třináctiletého Johna Lutze tak inspirovalo, že začal s psaním. Trvalo nějaký rok, než vydal svou první povídku, ale stalo se. Událo se  v roce 1966 v Alfred Hitchcock ' Mystery Magazine. Na kontě má přes 250… (více)

Mo Hayder (spisovatelka)

31.01.2015

Mo Hyder se narodila v roce 1962 v Essexu. Velmi pečlivě si střeží své soukromí a moc informací se o ní v tisku, na internetu, ani jinde nedozvíte.  V patnácti letech odešla ze školy, aby se stala barmankou, hosteskou v tokijském nočním klubu. Točila filmy, učila cizince anglicky v několika asijských zemích a dokonce působila… (více)

Reklama