Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (9)

plakát

Zmeškaný hovor (2008) 

Když mi kamarádka doporučovala tenhle film, byla nadšená. Moje pocity se od těch jejích ovšem velmi lišily.. Označení "mysteriózní" by se tomuto filmu mělo vyhnout obloukem. Jako tak zlý to zase nebylo, příběh byl chvílemi i zajímavý, ba dokonce napínavý, avšak rozuzlení bylo na nic.. A konec? Nestojí za zmínku.. Co mě dostalo, byla rozmanitost mobilních telefonů, která spočívala pouze v barvě daného přístroje :D

plakát

Tenkrát na východě (2000) 

Naprostá bomba! Po tomhle filmu tvrdím: Juckie Chan + Owen Wilson = nehorázná zábava až za hrob! Je to něco, na co se dá koukat pravidelně jednou týdně a neomrzí! Takýhle filmů by mělo být víc, ačkoli tuhle dvojku nelze nahradit nikým.

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

To co mi dala jednička a dvojka mi vzápětí zase vzala, trojka nahradila. Je to famózní. Super příběh a kopa srandy.

plakát

Avatar (2009) 

A tohle má být film desetiletí? Možná budu jediná, ale rozhodně mi tak nepřipadá.. Byla jsem hoodně zvědavá, ale velmi mě to zklamalo. Je to opravdu dokonale natočené, bez jakýchkoliv viditelných chyb, ale děj mi nic neřekl. Film, kde 2 a půl hodiny někdo střílí do stromu mi opravdu nepříde nadčasový.. 2 hvězdy má hlavně za hudbu..

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Nemohla jsem se dočkat, až to příjde do kin. Nezklamalo. Je to jeden z nejlepších filmů našeho věku. Perfektní herecké obsazení, děj i soundtracky. Je to jeden z mála filmů, který dorovnal, ba dokonce, který předčil svou knižní předlohu. Ovšem, srovnávat Hobbita s nadčasovým Pánem Prstenů nelze! Troufám si říci, že je to každý příběh sám pro sebe. Ani jednomu z filmů nemůžu nic vytknout, ač byl Hobbit kritiky celkem převálcován. Dokonale jsou tam grafické efekty, třeba Glum a král skřetů z Mlžných hor. Azogova bílého Vrrka jsem si zamilovala a kdyby to šlo, hned bych si ho zasadila mezi peřiny. Celkově si myslím, že Hobbit je film, na který se člověk může podívat i za 20 let a ikdyž jej uvidí z jiného úhlu pohledu, bude se mu stále líbit.

plakát

Van Helsing (2004) 

Na příběhu Vlkodlaci vs Upíři je založeno mnoho filmů, od Stmívání až po Underworld. Někdy je to to taká kravina až to bolí, to ovšem o tomhle říct nemůžu. Je to sice směsice všeho možného (i nemožného) dohromady - Drákula, jeho potřeštěné upíří manželky, Frankenštajnovo monstrum, princezna drsňák + její bratr dement, kráva na verandě a to celé završuje Hugh Jackman jako vatikánem vyslaný zabiják všeho nelidského. Když se nakonec promění v to, co celý život honí a vraždí, je to celkem překvápko :D Konec, no, po předchozí větě už sem nebyla překvapená když zabil svoji vysněnou Annu, takže konec průměrný, ale mě se to líbilo. Hudba nic moc..

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Ač je to příběh o outsiderovi, který se snaží proti vůli svých příbuzných dokázat, že je něco víc, je to super. Ikdyž to má pohádkový nádech, musím přiznat, že kdyby to někdo nazval animovaný velkofilm, nebyla bych proti. Je vidět, že studio Dreamworks se opět vytáhlo. I hudba je prostě skvělá. Musím říct, že mě docela překvapil závěr - mile.

plakát

Deset důvodů, proč tě nenávidím (1999) 

Musím říct, že film předčil mé očekávání! Nejsem příliš velká fanynka romantických komedií, a už vůbec ne odehrávajících se na americké střední. Přístup hlavní hrdinky k romantice mi mě docela připomněl, takže se mi to nakonec opravdu líbilo. Ačkoli film nezměnil můj názor na slzy deroucí slaďáky, ráda se na něj ještě někdy podívám.

plakát

Kruh (2002) 

Vzhledem k úrovni filmů, konkrétně hororů točících se v dnešní době, je to docela fajn horor, u kterého se občas i bojíte / leknete, ovšem pouze když se na něj díváte sám, o půlnoci někde v lese, popř. na půdě. Film sám o sobě je velmi kvalitně natočený a děj ucházející, ovšem občas mi místo strachu naháněl nutkavý pocit začít se smát. No, nevím jak vám, ale mě teda rozhodně připadá scéna, kdy ona dotyčná hlavní hrdinka spadne do studny a Noah se nakloní přes okraj se slovy (něco ve smyslu): "počkej tu, nikam nechoď, jdu pro pomoc" (?!) lehce absurdní. V tuhle chvíli si člověk řekne jenom: a to myslí vážně?! :D Z filmu jsem měla tedy vcelku dobrý pocit, ikdyž následně očekávaný pocit strachu se nedostavil.