Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Deníček (8)

Gone Girl

Hezké mystery, kterému není moc co vytknout. Jen mě mrzí, že se příběh moc nedržel v úvodu knižní předlohy.

Tři bratři

Řekla bych, že čeští režiséři pohádek už neví co by! Nápad zajímavý, herecké obsazení mi taky vyhovovalo, ale stálo by za to zamyslet se nad tím, kdo jsou Ti nejpočetnější diváci. Erotický nádech kostýmu královny mi rozhodně nevyhovoval, možnost návratu Honzy pro meč ze světa během pár vteřin domů taky není úplný standard a vlk v podání opravdu nepodobném vlkovi mi přišel úplně od věci. Svým dětem bych raději pustila starou dobrou klasiku v podání tří samostatných příběhů.

Nedotknutelní

Krása!

Špinavý trik

Dívat se na film na3x ? To se mi vážně nestává. Ztvárnění bych nazvala retro fraškou, obsazení nic moc, herecké výkony v průměru. Celkem nepovedený snímek na to, že je založen na skutečných událostech. 2* je možná až moc....

Nymfomanka_Lars von Trier

Wow....odvážné, realistické, absolutně necenzurované, tradičně kontroverzní, explicitní, deprimující téma. Klobouk dolů za takto zobrazené pojetí lidské psychiky a sexuality.

12 let v řetězech

Zajimavy pribeh, ale oskar? za co? Za herecky vykon, pribeh, odhodlani neco takoveho natocit? Tak pochvalu, ale ne oskara. Velke zklamani. Mozna jsem tvrdak, ale ani slza mi neukapla, i konec byl predvidatelny.. Skoda.

Vlk z Wall Street

Leo - troufám si říct...jednoznačně jeho nejlepší herecký výkon ever! - skutečně by byl zasloužený Oscar 2014!!! :-(

Bella a Sebastian

Dojemný příběh nejen o kamarádství malého kluka a psa. Čuvač je prostě oddaný a nenahraditelný pes. Krásný příběh, nádherné prostředí Alp, perfektní komické filmové triky a velice příjemný celkový dojem. Jen doporučuji! :)

Sice se může jednat o pohádku, ale spíše nedoporučuji pro malé děti, kterých se v kině objevilo spousty.