Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (313)

plakát

20 vteřin štěstí (2007) 

Myslel jsem si že na konci filmu umře, což se nestalo, takhle dávám jen 3 hvězdičky, může si za to sama.

plakát

Hořký svět (2022) (seriál) 

Pane doktore, mám stále červený nos. Nedá se proti tomu něco dělat?" "Je-li červený od narození, tak nic. Jestli je to ale od pití, tak musíte pít dál a časem vám zfialoví."

plakát

Černé zrcadlo - Národní hymna (2011) (epizoda) 

1. není důvod aby vyděrač po splnění požadavku oběť propustil 2. vyděrač nezabil ani její ochranku, tak proč věřili že zabije oběť? 3. dostali prst a neověřili otisky prstů ani krevní skupinu, což je otázka několika vteřin? Mimochodem určitě existovaly statisíce fotek, včetně fotek rukou, stažilo porovnat rýhy na prstech, jestli souhlasí.. 4. premiér kterému 83% obyvatel tvrdí že by se měl obětovat, měl vyzvat obyvatele británie včetně královské rodiny, aby mu poslali video jak souloží s prasetem (ala "půjdu do toho, když vy taky"), když už tedy uvažoval že by na to vůbec mohl přistoupit...

plakát

Na lovu (2021) (pořad) 

Nerozumím jen jedný věci, proč tam ty lidi vůbec jdou, když se tam nedá prakticky nic vyhrát. Pamatuju v Riskuj, kde tam běžně hráli o víc jak sto tisíc, na což se tedy dosáhnout prakticky nedá. Navíc v té době byl průměrnej plat 8.000, takže to byl třeba deseti až dvaceti -násobek průměrplatu, navíc hráli proti sobě (ne proti profi-nerdovi) plus mohli tenkrát vyhrát opakovaně (a to tady taky nejde), takže reálně si šlo vydělat i třčeba na byt v Praze. Tady si reálně vyděláte tak na jízdenku z Aše do Prahy a zpátky. Je to prostě záhada.

plakát

Žena za pultem (1977) (seriál) 

Seriál jsem zkouknul vyloženě z principu, ale musím uznat, kolik se tu pod čarou vyrojilo pokrytců, který hodnotěj aniž by viděli alespoň 1 díl. Té "komunistické agitky" je zde asi 15 vteřin ve 2 dílech, a v celém seriálu pak asi 3x oslovení "soudruhu", jinak je to normální vztahovka z divný doby. A něco vám řeknu, vy hrdinové z ČSFD, bejt tam 13. díl a bejt komplet o tom jak celá sámoška jede na vejlet do mauzolea a na střídačku by tam 56 minut v kuse kouřili Lenina, pořád by to bylo asi o 4 třídy lepší podívaná (čti: menší sračka) než ordinace v růžový zahradě nebo třeba ulice. To už i the smurfs jsou větší komářina než tohle (a taťka šmoula má navíc rudou čepici i trencle).

plakát

Živí mrtví - Acheron: 1. část (2021) (epizoda) 

Bože bože, první díl nový série a takovej trapas hned v 1. minutě úvodní scény...takže oni slaněj mezi stovku hybernujících frajerů, nakradou si věci a při návratu na střechu je probuděj...logika nikde, jak dlouho tohle asi celá komunita plánovala, když na konci je stejně střílejí otvorem ze střechy, kterým jich mohli cca 50% postřílet hned za začátku, ještě když hajali dadali se schnilým palcem v puse, bez toho aniž by podstoupili minimální riziko (bezkontaktně) tzn. aniž by tam mezi ně vlezli, a zbytek frajerů by dostříleli, jak by se tam sbíhali.

plakát

Dexter - Nová krev (2021) (série) 

Sory ale tendle seriál mohl skončit jen dvěma způsoby, aby byl zákazník spokojen a dávalo to smysl: Varianta A: Dexter učí syna kodex, ten ho ale nezvládá dodržovat a nakonec skončí v igelitu na stole. Varianta B: Dexter učí syna kodex, ten má ale svoji hlavu, Dexter se ho pokusí dostal na svoji pracovní desku, ale žák překoná svého učitele a nakonec skončí na stole v igelitu sám Dexter. -- Doufejme že se jednoho dne deepfake vydá i cestou filmu a odchod, stáří nebo úmrtí herce už přestane být významným problémem, a stejně tak pokažený konec nějaké série.

plakát

Král Šumavy (1959) 

kopečkáři zasraný, postřílet je všechny, ra-ta-ta-ta-ta!

plakát

Zločin v dívčí škole (1965) 

týkrávo, ta evoluce jde tak rychle..vždyť ještě v šedesátejch měly ženský běžně knírek