Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy
  • Akční
  • Animovaný

Deníček (3)

50 odstínů šedi

 Dnes jsem byla na premiéře, tohoto dlouho očekávaného filmu. Sama jsem se na něj těšila více jak rok a četla jsem i všechny knihy. Musím říct, že ohlasy po premiéře byly velmi mizivé a tak mé nadšení trochu opadlo, ALE!
 Každý kdo četl knihu absolutně NEMŮŽE být zklamaný, filmy vystihl všechno a osobně mi postavy ve filmu připadaly snad i lépe, přijatelněji a mileji zpracované. Film u mě vyvolat všechny pocity jako kniha, přes rozvernost, hříšné myšlenky na sex, touhu po lásce, smutek, radost, znechucení, úděs...
 Erotické scény byly pojaty bravurně, doplněny skvělou, ale hlavně velmi rozmanitou hudbou, jenž navozovala ty správné pocity. Scény zahrány opravdu dobře (jenom být na místě "Grayovo" manželka, tak asi trochu žárlím :D).
 Každý kro říká že film je odpad, bohužel akorát nepochopil podstatu filmu či knihy. Samozřejmě tam bylo pár nedostatků, mně osobně vadil krátký časový úsek mezi seznámení a prvním sexem, ale bohužel tak to bylo i v knize. 
 Dávám krásné 4 hvězdy, protože film vyvolal všechny, které měl. A obsazení bylo vybráno velmi dobře, protože na oba byla radost pohledět :)! 

Unbroken

Po dlouhé době jsem opět shlédla film, který mě kompletně a totálně dostal a to jest Unbroken. Sice si umím představit, v příběhu možná detailnější rozbor postav a hlavně hl hrdiny, to všechno ale můžu prominout, protože celkově se mi film neskutečně líbil. V hodnocení budu dávat určitě pět hvězdiček, když už za nic jiného, tak za to že jsem se vydržela dívat asi na třičtvrtěhodinovou scénu ve člunu na moři a BAVILO MĚ TO! 
Film mě opravdu ohromil, ale abych se na něj podívala po druhé, tak budu potřebovat nějaký čas k psychické rekonvalescenci :D 

Labyrint - Útěk

 Dnes jsem po nějaké době opět navštívila kino a pouze na kamarádčino doporučení, jsem zašla na film Labyrint a musím říct, že něco tak neskutečného jsem již dlouho neviděla! Ano, možná to není dokonale propracované v pár myšlenkách, jak jsem se už dočetla zde na csfd, ale osobně musím říct, že mě nikdy v životě žádný film neuchvátil natolik, abych seděla celé dvě hodiny v křečích a nebyla téměř schopná se pohnout. Protože vždycky, když už si myslíte, že vám dají chvilku oddych, jednu napínavou scénu vystřídá druhá. A tak se po 45 minutách přistihnete, že tupě zíráte na plátno, nebo si držíte ruku před pusou, případně ani nevíte, že nevíte a jenom uhranutě sledujete plátno!
 Nejlepší a nejnapínavější film, za poslední dva roky!!!! 5 hvězdiček :)!