dodanek

Veliký Brambor

okres Chrudim
Student

0 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
    • 24.10.2010  23:53
    Občanský průkaz (2010)

Není to úplných pět, protože spousta příběhů vyzní zbytečně jakoby do ztracena a pak jsou "dořešeny" trapnou konstrukcí ve scénáři (pohled..), ale jinak jsem tolik smíchu a slz zároveň u českého filmu asi ještě nezvládl ..

• 22.5.2010  20:27
    Kuky se vrací (2010)

"Víš, oni bohové vlastně nikdy nikomu nepomohli."

• 11.3.2010  20:24
    Stmívání (2008)

Jako milostná romance tento film naprosto selhává. Ale .. upíří baseball!

• 8.2.2010  23:29
    Je to i můj život (2009)

Nejdelší dvě hodiny mého života. Každou jedinou vteřinu filmu jsem toužil, aby to utrpení už skončilo. Ale bylo to krásné utrpení.

• 12.8.2009  13:42
    Piráti na vlnách (2009)

Pár hlušších míst, ale jinak naprosto výborné. A černovlásku s ofinou chci okamžitě domů! :)

• 5.9.2008  15:43
    Určitě, možná (2008)

Krásný film, u kterého jsem až do konce vydržel být zvědavý a napjatý, jak to dopadne :) Abigail Breslin je výborná, Isla Fisher neuvěřitelně krásná a.... prostě za pět :)

• 4.9.2008  20:55
    Ratatouille (2007)

Dal bych čtyři, ale protože jsem Ratatouille viděl v HD a byl to opravdu nevšední zážitek, dávám pět :)

• 17.8.2008  01:27
    Kopačky (2008)

Svým způsobem jednoduché a plytké, ale i přesto se mi Forgetting Sarah Marshall strašně líbilo. Jednoznačně to bylo i díky výbornému obsazení (však si Jason Segel napsal film sám pro sebe) :) a Mila Kunis je tu neuvěřitelně sexy

• 15.8.2008  01:08
    VALL-I (2008)

Podle mého názoru velmi nadhodnocený film. Možná za to mohl zčásti zážitek z kina plného uřvaných harantů (+ cz dabing), ale pro mě byl Vall-i takovým příjemným, ale nijak nevyčnívajícím filmem, na jedno shlédnutí. Je v něm spousta zajímavých nápadů a občas nějaká vtipná scéna, ale něco tomu chybí. Oproti např. Nemovi, kterého jsem viděl možná desetkrát, znatelný rozdíl (čti propad).

• 15.8.2008  01:05
    Bezstarostný sex (2007)

Bylo to takové příjemné, nenáročné, místy poučné, ale bez nějaké výraznější pointy. Prostě lepší průměr.... ale když nad tím tak zpětně přemýšlím, pokud si chcete z lepšího průměru vybrat jeden film, na který se podíváte, a nevadí vám trocha perverzního humoru, je YPF film pro vás.

• 7.8.2008  21:31
    Mamma Mia! (2008)

S ohledem na úspěch muzikálu mi filmové zpracování přišlo velmi citlivé, místy správně ujeté... Při některých scénách se chlámalo celé kino, při některých obracíte oči v sloup (zpívající Pierce Brosnan). Žádný zázrak, ale správně milý film :)

• 30.8.2007  14:58
    Černá ovce (2004)

Možná rozporuplný film, ale já jsem se dobře bavil, příjemně mě překvapila moje oblíbená Jena Malone a stejně tak Culkin byl super. Jistou klišovitost tomu samozřejmě nelze upřít, ale pro mě prostě za čtyři! :)

• 25.8.2007  15:55
    Věřte nevěřte (TV seriál) (1997)

Neexistuje pravda a lež, existuje jenom názor. A můj názor na tento pořad je asi takový, že jde určitě o zajímavý nápad, ale ne úplně ideálně zpracovaný. Některé příběhy si totiž autoři mírně poupraví (většinou dosti do absurdna) a pak řeknou "něco podobného se skutečně stalo". Jako příklad uvedu příběh, ve kterém se nám autoři snažili namluvit, že realitní agentku zabil zásah blesku do elektrického sloupu, protože právě ležela ve vaně a telefonovala. To je z technického hlediska blbost, protože naprostá většina starších telefonů si brala energii přímo z telefonní sítě. A to je právě ta tenká hranice mezi údajnou Pravdou a Lží, na které pořad staví a mnohdy mu to nevychází.

• 28.7.2007  13:05
    Harry Potter a Fénixův řád (2007)

Jakožto člověka, který má knížky opravdu rád a četl je mnohokrát, mě tento film iritoval zjevnou ignorací spousty knižních faktů, zkreslováním a zjednodušováním důležitých věcí - je až s podivem, že k něčemu takovému dala Rowling svolení. Ty tři hvězdičky jsou za to, že je to Harry Potter, a především za naprosto výbornou Evannu Lynch.

• 27.7.2007  23:34
    Děsnej doják (2006)

Jedna hvězdička za Mr & Mrs Smith

• 5.7.2007  22:49
    Hudbu složil, slova napsal (2007)

Příjemný film pohybující se na tenké hraně mezi "romantikou" a totálním patosem.... a co se týče klipu - ten raději netřeba komentovat :)

• 25.6.2007  11:49
    Podvodníci (TV film) (2000)

Film, který jsem viděl naprostou náhodou dopoledne v televizi a zaujal mě svým duchem, způsobem vyprávění, scénářem... škoda, že u nás není k sehnání.

• 25.6.2007  11:48
    Futurama (TV seriál) (1999)

Naprosto kultovní seriál, jehož jedinou vadou na kráse je to, že zatím nešel u nás...