Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (57)

plakát

Prám (2015) 

Párkrát jsem se zasmála a bylo tam několik zajímavých záběrů a střihů. To je ale asi tak všechno. Sdělení, které zřejmě autorka zamýšlela, vůbec nevyznělo, jednání postav je takto vytržené z kontextu dost nepochopitelné a v důsledku je to úplně o ničem.

plakát

Jenny se vdává (2015) 

Mám z tohoto filmu poněkud rozpačitý dojem. Vlastně to bylo celé fajn, ale ta zoufale neexistující chemie mezi Katherine Heigl a Alexis Bledel mě ubíjela. Ani jedna neumí hrát lesbu, Alexis to nešlo o něco víc. Takže vlastně nevím, jestli mě štve, že v tom filmu v podstatě nehrála, nebo to bylo snad i dobře.

plakát

Colette (2013) 

Neskutečně mě iritoval ten dabing, nemohla jsem se přes to přenést celý film.

plakát

Interstellar (2014) 

Jo, bylo to pěkné, Anne Hathaway je k sežrání. Nicméně mě během filmu několikrát napadlo, že přesně tohle už jsem viděla nedávno v Gravitaci, a proto si z toho na zadek nesednu podruhé. Ano, příběh samozřejmě propracovanější, ale ne zas tak svělý, aby to muselo mít 3 hodiny. Celkově hodnotím jako určitě fajn film, na který zajít do kina. Ale jestli jsem Počátku dala přísné 4*, protože mi tam místy něco nesedělo, tak Interstellar musí mít míň.

plakát

Berberian Sound Studio (2012) 

Snad to bylo tím kinem, tím vínem nebo tou slečnou vedle mě... Normálně by se mi takový druh filmu asi nelíbil, ale tohle mě z neznámých důvodů prostě bavilo. S veškerou nepříjemnou hlasitostí, ke konci i nepochopitelností (asi mi chyběl Lynch). I s tím, že jsem název filmu zjistila až doma, protože úvodní titulky mi tuto sladkou skutečnost zatajily stejně jako dramaturgové celé projekce.

plakát

Zeď (2012) 

Po přečtení některých komentářů mám potřebu napsat, že tento film je natočen podle stejnojmenné knihy, která je velmi známá, ale ne u nás. Potom jistě nelze autorům filmu tolik vyčítat, proč je to celé zrovna o tomhle a proč tam není to a ono.

plakát

Rosie (2013) 

Neměla jsem potřebu odcházet z kina, ani jsem nedočkavě neočekávala konec. Ten spíš přišel sám dosti nečekaně, když jsem se závěrečnými titulky vlastně netušila, co a jak chtěl tento film říct. Spousta nevyužitých věcí ve mně zanechala jen pocit toho, že to sice bylo hezké a příjemné, ale jaksi neucelené a nedotažené do konce.

plakát

Domino (2005) 

Jedna hvězda navrch za obsazení. Jinak se toho ve filmu událo příliš mnoho a jen málo z toho bylo zajímavé.

plakát

Černá sanitka (2008) (seriál) 

Jedna hvězda za to, že jsem se místy hezky pobavila a obsazení občas příjemně překvapilo. Tvůrci se museli velmi bavit též, alepsoň doufám!

plakát

Boogie Woogie (2009) 

Velmi zajímavý trailer, pozoruhodné obsazení a nakonec nic moc... Kdyby tam aspoň toho sexu bylo víc.