Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (3)

plakát

Marťan (2015) 

Bohužel jsem četl knížku dřív než film a Ridley nedokázal vystihnout hloubku problémů ať technických nebo psychických. Takhle na mě film působil "jak si skautík udělal prázdniny na Marsu" nějak jsem nemohl Mattovi uvěřit ,že bojuje o život.

plakát

Stmívání (2008) odpad!

A já myslel ,že už mě nic nezaskočí. Nevím jestli to je parodie ,nebo to je myšleno vážně. Zapomeňte na to ,že upíra zabijete slunečním svitem v zde se vám upír na slunci promění v disko-kouli. Takže když je pod mrakem a slunce nesvítí ,tak si můžete jít zahrát s upíří rodinkou baseball.

plakát

Železná srdce (2014) 

Jako milovník obrněné techniky jsem na tento film čekal.... pak to přišlo. Co dodat atmosféra je vynikající a z filmu je cítit bahno,krev a střelný prach, ten pocit je přímo hmatatelný. A proto je strašně smutné ,že to vše kazí bitevní logika, kdy z Němců jsou dělány hlupáci, Ještě jsem dokázal překousnout bitvu s protitankovými děly ,ale souboj s Tygrem už je parodií. Celý film zazdila závěrečná bitva na křižovatce , okamžitě se mi vybavily hrdinské Sovětské filmy ,kdy jeden rudoarmějec dokázal zadržet celou německou armádu.Tady to samé jen zabalené do hvězd a pruhů.