Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Lisey a její příběh (2021) (seriál) 

King je mistr vyprávění a jeho díla jsou silná zejména díky využití představivosti čtenářů. Snažit se převést většinu jeho děl na obrazovku je velmi těžký úkol a většinou to ocení především ti, kteří jeho knihy četli. Lisey's Story jako kniha je o mnoho lepší než tato seriálová verze, ale i přesto musím říci, že se ztvárnění poměrně vydařilo, čemuž také pomohla výborná Julianne Moore.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Tento seriál se mi velmi líbí. Vynikající herecké výkony a dobře propracovaný scénář dělají z tohoto seriálu jeden z nejlepších. Velmi doporučuji se na tento seriál podívat, opravdu nebudete litovat.

plakát

Případ Sloane (2016) 

Mrzí mě, že se na tento film zapomnělo. Jessica Chastain předvedla skvělý výkon. Celý příběh je velmi poutavý a rozuzlení stojí za to. Dozvídáme se, jak tvrdý musíte být na to, abyste uspěl. Troufám si říct, že si Jessica Golden Globe a nejméně nominaci na Oscara zasloužila více, než Isabelle Huppert ve velmi 'suchém' dramatu Elle.

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Tato minisérie se velmi povedla. Herecké obsazení je velmi silné a celkově všechny herecké výkony velmi kvalitní. Vidíme zde, že všechno není, tak jak si myslíme, že je. Rozuzlení v posledním dílu stojí za to. Musím jen dodat, že je mi líto, že je málo dílů.

plakát

Noční zvířata (2016) 

Tento film se mi velmi líbil. Skvělé herecké obsazení doplňuje kvalitní soundtrack. Příběh je opravdu devastující (v dobrém smyslu) a propojení obou realit je velmi povedené. Film na mě působí tajuplným dojmem, spoustu věcí si uvědomíte až do shlédnutí. Práce kameramana s přechodem snímků dodává filmu na kouzlu. Tom Ford je opravdu dobrý řežisér a scénárista. Stejně jako u filmu 'Single man' režisér naplnil mé očekávání. 5*