Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

The Stranger by the Beach

The Stranger by the Beach (2020)

Shun Hashimoto je otevřeně homosexuální romanopisec žijící na Okinawě, kterého rodiče opustili poté, co se jim přiznal. Mio Chibana je rezervovaný, osiřelý student střední školy, který často trávil čas u moře. Jednoho dne se dva setkají na pláži a Shun je okamžitě okouzlen Mio. Dny plynou, jak se pomalu začínají přibližovat, dokud Mio najednou neoznámí, že musí odejít. Uplynou tři roky, než se 20letý Mio vrátí na Okinawu, aby vyznal svou lásku Shunovi. Za ty tři roky se však Shunův život změnil.

Jaričin Bitch-bu

Jaričin Bitch-bu (2019)

Takashi Toono si nebyl jistý, co může očekávat, když přešel na Morimori Academy, soukromou internátní školu pro chlapce, která se nachází hluboko v horách. To se však nijak neliší od školy jiných chlapců, a protože vstoupil do poloviny roku, cítí se jako vyvrhel – dokud se nepředstaví jasný a přátelský Kyousuke Yaguchi. Kvůli povinné školní politice školy se Toono rozhodl vstoupit do „Fotografického klubu“ s malým úsilím, ale klub není tím, čím se zdá.

Wonder Egg Priority

Wonder Egg Priority (2021) (seriál)

Po sebevraždě jejího nejlepšího a jediného přítele, Koita Nagase, je Ai Ooto ponechána zápasit se svou novou realitou. Nemá nic pro život, řídí se pokyny záhadné entity a dostane se na nákup vajec, nebo konkrétně Wonder Egg. Po rozbití vajíčka ve světě, který se zhmotní během jejího spánku, má Ai za úkol zachránit lidi před nepřízní osudu. Přitom věří, že se posunula o krok blíž k záchraně své nejlepší kamarádky. S touto nebezpečnou, přesto lákavou příležitostí v dlaních svých rukou vstupuje Ai na místo, kde musí rozpoznat vztah mezi démony jiných lidí a svými vlastními. Jak minulé trauma, nezapomenutelné lítosti a vrozené obavy se líhnou v bizarním světě priority Wonder Egg, mladá dívka objeví různé vnitřní boje mučící lidstvo a zachrání jej před jejich nejhoršími obavami.

Reklama