Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Room (2015) 

Nemám slov, film byl prostě dokonalý .. Srdcervoucí psychologické drama se skvělými hereckými výkony. Dechberoucí napínavý příběh, který se napínal a byl nepředívatelný, tak že i 20 minut před koncem filmu jsem nevěděl jak to může skončit. Ještě teď při vzpomínce na jejich vysvobození a na to jak se Jackova matka ze všeho dostala a spolu si konečně užívali svobodu, se mi do očí vrhnou slzy. Klobouk dolů mladému Jacobovi Tremblaymu za tak skvělý herecký výkon již v pouhých 8 letech a Brie Larson si toho oscara opravdu zasloužila ! Thumbs UP !

plakát

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál) 

Je docela škoda, že to bude mít pouze 6 dílů, zatím mě děj hodně nadchl a věřím, že když to skončí se nebudu moct dočkat na pokračování příští rok. Líbí se mi atmosféra, je sranda se dívat na klasický the walking dead kde už všichni ví jak bojovat a poté se podívat na tohle kde nemají tušák co a jak :D Atmosféra neklidná, napjatá a k popukání opravdu mě to těší, že to je jaké to je. Jen někdy mě znepokojují výroky postav, jako kdyby scénař v jednu chvíli psát nějaký .. nevím, ale jinak jsem spokojený. Jsem rád, že to nezačli hnedka nějakou brutální katastrofou a že to jde tak pomalu, je se na co těšit a může vzniknout plno spekulací co se stane a jak to bude dál. Jen je škoda že Travis je naprostý opak Ricka, hrozná bačkora je. Keep up the good work :)

plakát

Scream Queens (2015) (seriál) 

Jako milovník hororů jsem si říkal hmm Horor, komedie ? Why not... Komediální jsou zatím jen jejich výroky a semtam i něco co se stane např. Notebook + Channel #2 to jsem se docela zasmál.. Zatím to vypadá docela dobře, dívat se na to hodlám dál, ale trošku mě překvapilo že Arianu ( nevím či se nějakým záhadným způsobem nevrátí) zabili tak brzo a to hned v pilotovi. Tak či onak doufám, že ten náběh nezkazí a neudělají z toho blbost aby Ryan nebyl podepsán pod nějakou blbostí, udivuje mě, že od jeho posledních kousků je tento docela solidně komerční. Keep up, don't loose fans :)

plakát

American Horror Story - Freak Show (2014) (série) 

Miluju všechny série American Horror Story. Na Freak Show jsem se hodně těšil, jelikož jsem si řekl, že to může být super, taky že bylo. Díly byly super moc tomu nechybělo, role byly super,hlavně jejich povahy a ztvárnění, dějové zvraty byly taky hodně napínavé, celkově to bylo napínavé, hodně se mi líbilo se na to koukat, doopravdy to poukazovalo jak může lidská mysl být zvrácená a co lidé dokáží udělat i kvůli pitomostem a jak se říká "payback is bitch", ikdyž umřelo plno nevinných, těm sviním se to vrátilo. Až poslední díl, přišlo mi to jako kdyby " hele hoši nemáme peníze nemůžeme dál točit prostě všechny postřílíme a ukončíme to" tohle mě fakt hrozně moc zklamalo .. Jediné co se mi na té části líbilo a užil jsem si, bylo, jak se krásně o toho zm*da Danndyho postarali a s jakým stylem. "That boy is a star" Jenže to nebyl ještě konec, konec mi vrátil opět radost, jelikož i po tom všem to skončilo docela hezky :)