Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Obsahy (10)

She Spies

She Spies (2002) (seriál)

Seriál je novou variací na původní televizní seriál Charlliho andílci. Tři krásné ženy (Natasha Henstridge, Kristen Miller a Natashia Williams), zdánlivě ztracené existence, jsou podmínečně propuštěné z vězení, aby pracovali pro FBI. Jejich úkolem je získávání informací o podezřelých osobách. Při vyšetřování se bezhlavě pouštějí do všeho a nic neberou vážně, včetně sebe.

American Anthem

American Anthem (1986)

Steve Tevere (Mitchell Gaylord) je talentovaný gymnasta, který na čas zanechá cvičení a pracuje v obchodě svého otce ve Phoenixu. Do města však přijíždí mladá dívka Julie (Janet Jones), která se pod vedením jeho starého trenéra připravuje na kvalifikační závody před Olympiádou. Steve tak získává novou motivaci a zatímco řeší osobní problémy, začne se společně s Julií připravovat na náročné soutěžní klání.

Zloději mýdla

Zloději mýdla (1989)

Maurizio Nichetti je pozván do TV pořadu k rozhovoru a současně k prezentaci svého nového filmu. Během promítání dochází k řadě zmatků a přehmatů, takže snímkem se vlastně prolínají dvě dějové linie – původní černobílý film a ukázky ze současnosti. Některé postavy navíc přechází do původního filmu (modelka v plavkách) a jiné zase obráceně do TV reklam, které projekci přerušují. Film nabízí zajímavé srovnání bídou zmítané poválečné Itálie a našeho pohodlného konzumního způsobu života.

Vzal jsem si modelku

Vzal jsem si modelku (1984) (TV film)

Romantická komedie o krásné modelce a vytrvalém muži, aneb jak získat srdce dívky z titulních stránek časopisů. Když mladý inženýr Kevin Coates jednoho dne uvidí v televizi půvabnou modelku, je okamžitě uchvácen její krásou, bystrostí a přirozeným důvtipem. Beznadějně se do ní zamiluje a rozhodne se s ní setkat. Vyrazí na ranč, kde dívka žije a předstírá poruchu na svém automobilu. Postupně si získá její přízeň, ovšem jenom do chvíle, než Debra zjistí, že jejich setkání nebylo až tak úplně náhodné.

Past

Past (1998)

FBI a texaská policie se připravují k útoku na hlavní sídlo sekty silně vyzbrojených náboženských fanatiků. Ale operace dopadne špatně a zbytek federálních policistů hledá úkryt v opuštěné farmě. Záhy zjistí, že tam nejsou sami. V suterénu budovy objeví dvě mladé ženy, členky sekty.

Obtížné a vražedné

Obtížné a vražedné (1995)

Agent CIA Johny Portland (Billy Blanks) je jednoho dne přepaden a zmlácen do bezvědomí. Po probuzení zjistí, že trpí dočasnou ztrátou paměti. Marně se snaží přijít na to, kdo by mohl mít zájem na tom, aby mu zabránil v dokončení vyšetřování spletitého případu pašování drog. Nakonec se spojí s Elmo Freechem (Roddy Piper), svérázným soukromým detektivem, který požívá netradiční metody. Společně odhalí spiknutí, do kterého jsou zapojeny vysoce postavení lidé z CIA a vládní špičky z Washingtonu.

Flamingo Kid

Flamingo Kid (1984)

Sympatický mladý muž Jeffrey Willis (Matt Dillon) se cítí uvězněný v rodném domě, v nudném životě a hledá únik ve svých snech. V plážovém klubu Flamingo (Plameňák) vidí kolem sebe společenskou smetánku, pro kterou peníze nejsou žádný problém. Brzy se otočí zády ke své rodině a odchází za vidinou snadného života. Zamiluje se do krásné plážové dívky z klubu Carly (Janet Jones) a začne pracovat jako prodejce sportovním aut u seriózně vyhlížejícího Phila Brodyho (Richard Crenna). Jeho ideály se ale brzy začínají rozpadat, když zjistí, že pan Brody je podvodník, a že ho okolí pouze využívá. Jeffrey si tak musí vybrat mezi naplněním svých snů a vlastním svědomím. Nakonec se vrací ke své rodině, kterou už nevidí jako vězení, ale jako klidný přístav, kde jsou lidé, kteří ho mají opravdu rádi.

Adrenalin: Předběhni smrt

Adrenalin: Předběhni smrt (1995)

Ruská vláda se zhroutila. Uprostřed chaosu, výtržností a boje o moc unikla hrozná zbraň. Smrtelně jedovatý mikrob, zhoubný zárodek Studené války se za nějaký čas začne šířit Východní Evropou a zabíjí velké množství lidí. Nyní, v roce 2017, se v internačním táboře pro přistěhovalce v Bostonu objeví jeden muž, který má nákazu. Během dvou hodin bude smrtelně nebezpečný a proto je povolán tým dvou elitních důstojníků (Christopher Lambert a Natasha Henstridge), kteří mají za úkol ho najít a zneškodnit. Podaří se jim to dřív, než on zabije je?

Samotáři v New Yorku

Samotáři v New Yorku (1998)

Romantická komedie pojednávající s humorem o lidských vztazích, lásce a moderním randění. Není třeba ideálním místem pro rande park, kde se procházíte se svým čtyřnohým miláčkem? Ale co když se pak rozejdete, u kterého z pánečků pejsek zůstane? Andy, zásadový mladý muž (Luke Wilson), se právě nečekaně rozešel se svou mladou přítelkyní (Kathleen Robertson), která ho opustila kvůli jinému. Jeho milostný život je v troskách a navíc přišel o svou milovanou kolii Mogley, kterou si k sobě vzala jeho bývalá. Ignorujíc rady své nejlepší kamarádky a spolupracovnice Jerri (Janeane Garofalo), aby na chvíli randění vysadil, se Andy pouští do dalšího vztahu. Jeho pokusy o sblížení s moderátorkou dětské televizní show (Natasha Henstridge) však nevyjdou, protože Lorna se po nedávném rozchodu upne jen na svou práci a taky na svého letargického psa. Poslední kapkou do jeho nabouraného života je, když si začne s prozíravou blondýnou (Kristin Lehman), která se však nechce vázat.

Bela Donna

Bela Donna (1998)

Mladý americký pár se v roce 1930 přistěhuje do státu Cearé v Brazílii. Zatímco muž zde hledá naleziště ropy, jeho krásná manželka Donna se zamiluje do místního hrubého, ale okouzlujícího rybáře. Zakázaná láska zanedlouho zničí její manželství a naruší morálku v malé vesnici, kde oni žijí.

Reklama