Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Deníček (12)

100 nejlepších českých filmů

 https://www.moviezone.cz/clanek/37082-100-nejlepsich-ceskych-filmu-podle-moviezone/2

Asi jako většina z vás nepřikládám obdobným žebříčkům přílišnou vypovídající hodnotu, neb jsou často sestavovány velmi subjektivně, ale tohle je pro mě docela výjimka, protože i když mé preference jsou pochopitelně často úplně jiné, tak se musí nechat, že v rámci objektivity velmi vyváženě sestavený žebříček, který může pro mnohé posloužit jako inspirace ke zhlédnutí nějakého vámi zapomenutého klenotu tuzemské kinematografie. Akorát tedy vynechat Čtyři vraždy stačí, drahoušku a hlavně geniální Postřižiny (a ještě pár dalších titulů :), to je téměř kardinální hřích.

ТРИ ПОЛОСКИ

Kdo tohle neviděl, neslyšel a netančil, jako kdyby nežil!

FwMF

Nejsem velkým fanouškem "neherectví" Dáwy Johnsona, ani wrestlingu jako takového, ale na tohle se upřímně těším a trailer má očekávání ještě navýšil. Kdyby to bylo komediálně a sportovně něco ve stylu Zpátky do ringu, tak bych se vůbec nezlobil. Jen se bojím, aby se ve vlně současných regulí na počet "strong female character" nezašlo až moc daleko, protože jestli tam přes ty zápasnické oblečky těch """""holek""""" uvidím varlata, tak to okamžitě vypínám. 

Novinky pro rok 2019 - The Irishman

https://www.fiercevideo.com/video/robert-de-niro-says-netflix-has-to-release-his-movie-irishman-theaters

Spolu s novým Tarantinem pro mne nejočekávanější film roku 2019. Martin Scorsese, naprosto dechberoucí herecký ansábl, kde mě hlavně těší návrat Joa Pesciho, a v neposlední řadě skvělý námět. Čichám mimořádný filmový zážitek, teď už jen aby to spatřilo světlo světa, respektive aby to mohl vidět i někdo jiný než tvůrci.

Brilantní satira na téma Složitosti jakéhokoli soužití.

Velmi milé překvapení, doporučuji:)

Cesta - měsíce netřeba, neb to je i tak všeříkající

Geniální, je k neuvěření, že tímhle to vše začalo, to, co nás obklopuje dnes a denně, to, co nám dnes a denně dělá radost.... 

ABBA: Our Last Video Ever

Dokonalá ukázka toho, jak má vypadat krátký film, skvělá pocta legendě, která bude na diskoškách vyhrávat asi navždy, a ty camea prostě strašně těší.

Fotbal je jen záminka. Nelze nemilovat:)

-

Vrchol seriálové produkce

Lazy town - měli by na Islandu přestat fetovat.....