Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Horor

Obsahy (6)

Živí mrtví - Velké hrozivé N

Živí mrtví - Velké hrozivé N (2017) (epizoda)

Rick s Darylem se zmocnili arzenálu Spasitelů. Daryl hodlá získané zbraně využít k vítězství nad nepřítelem, ale Rick váhá. Mezitím, obklíčeni Chodci, si Negan s Gabrielem uvědomují, že mají-li se z pasti dostat, budou muset spolupracovat. Zbylí bojovníci Spasitelů se snaží najít řešení vyvstalé situace, když početná skupina nespokojených dělníků zaklepe na dveře.

Jejich nejlepší hodina a půl

Jejich nejlepší hodina a půl (2016)

Být ženou ve Velké Británii za druhé světové války, ženou milující, ženou pracující, ženou mravnou a zároveň ženou šťastnou je nemožné. Catrin (Gemma Arterton) se právě takovou ženou snaží být. Přes všechnu snahu žít nerušeně se svým vyvoleným jí osud připraví krásný, ale přesto trpký život scénáristky válečných propagandistických filmů. Její nadšení a láska k filmu brzy přeroste v lásku romantickou. Život je ovšem plný nečekaných zvratů a spletitých cest, a tudíž ani Catrin není ušetřena. Film nevypráví spektakulární akční příběh pilotů RAF a jejich milostných strastí ani příběh hrdinů a nerozlučných kamarádů na život a na smrt, kteří sdílí vše, dokonce i dívku jejich snů. Přesto vás film ponoří do atmosféry války kruté a nemilosrdné a s notnou dávku nadsázky a špetkou britského humoru vám vřele vyjeví příběh skutečné ženy se skutečným životem a velice inspirativním a dojemným koncem.

Živí mrtví - První den zbytku života

Živí mrtví - První den zbytku života (2017) (epizoda)

Den D. Alexandrovci se opevňují a společně s lidmi z LIKA se připravují na souboj se Spasiteli. Vršek s Královstvím již mají jasno v tom, zdali se přidají. Mají dostatek zbraní a střeliva, mají i dynamit. Nikdo z nich ale neví, že Negan má plán. Plán, který může Ricka a všechny jeho přátele dostat na kolena. Saša cítí, že toto je její chvíle. Jestli může své skupině nějak pomoci, musí tak učinit nyní. Jak dopadne toto dlouho očekávané setkání Ricka a Negana?

Živí mrtví - Co je třeba

Živí mrtví - Co je třeba (2017) (epizoda)

Finále sedmé série je za dveřmi! Ale než se dveře otevřou, každý ze zúčastněných musí něco najít. Rick s ostatními Alexandrovci hledá zbraně na pobřeží. Jenže ty patří Amazonkám, které je nechtějí dát bez boje. Sasha hledá cestu ze své přetěžké situace, ale jediný, kdo jí může pomoci, je zrádce Eugene. A konečně Dwight hledá způsob, jak se smířit sám se sebou. Sám to ovšem nezvládne, a tak musí požádat někoho schopného. Podaří se všem najít to, co hledají?

Živí mrtví - Druhá strana

Živí mrtví - Druhá strana (2017) (epizoda)

Na Vršku se pomalu z farmářů a řemeslníků stávají vojáci pod dohledem a vedením členů Alexandrie. Zachránci po Neganově zásahu potřebují doktora, a proto Simon navštíví Vršek. Kromě doktora si s sebou odveze i Gregoryho přízeň. Maggie a Daryl si konečně vyjasní dlouhé mlčení a vyhýbání se jeden druhému. Nic z toho ale neodradí Sašu a Rositu od jejich záměru. A tak vyráží zabít Negana v jeho pevnosti.

Živí mrtví - Tady mě pohřběte

Živí mrtví - Tady mě pohřběte (2017) (epizoda)

Další den v postapokalyptickém světě Království. Carol se donese důležitá novina, která ovlivní její další život coby poustevnice. Morgan se více sbližuje s mladým bojovníkem Benjaminem a znovu pociťuje, jaké to bylo, když měl syna. Chystá se předávka výplodů královských zahrad, ale něco není, jak má být.

Reklama