Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama

Biografie (6)

Žaneta Peřinová (herečka)

07.11.2022

Narodila se sice v Praze, ale mládí strávila v Nymburce, kde studovala na místním gymnáziu, které úspěšně ukončila maturitou složenou v roce 1998. Poté studovala pražskou Fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, na níž vystudovala obor sportovní management. Na vysoké škole zakončila studium ziskem magisterského… (více)

Vít Macháček (scenárista / producent / kameraman)

14.10.2022

Vít Macháček je známý pod přezdívkou Aslanex. Od roku 2013 byl aktivní na YouTube, kde na kanále AslanexingTV natáčel videa zaměřená na městskou dopravu a na kanále Aslanex ostatní videa. V roce 2014 založil kanál Metrobus, kde se dopravní videa z dopravních aktcí a výluk rozšířila o recenze zastávek. Moderoval většinou sám,… (více)

Vladimír Fišer (herec)

24.07.2022

Vladimír Fišer je český herec, hlasatel a dabér. Byl dlouholetým hlasatelem Československého rozhlasu. Významným v pozici hlasetele se stal 21. srpna 1968 v den svých 34. narozenin první zprávou o srpnové invazi vojsk Varšavské smlouvy a uklidňoval lidi takzvaným Provoláním Všemu lidu ČSSR. „Vojska Sovětského svazu, Polské… (více)

Ivana Bartošová (herečka)

23.05.2021

Ivana Bartošová pochází ze severní Moravy, narodila se v Čeladné u Frýdku-Místku, vyrůstala ale ve Frenštátě pod Radhoštěm, kde také absolvovala gymnázium. Je sestrou Ivety Bartošové a Lumíra Bartoše. Stejně jako její sestra Iveta také umí zpívat. Ivana v letech 1988 až 1991 v anketě Zlatý slavík bodovala okolo dvacátého místa.… (více)

Petr Sojka (scenárista)

02.02.2019

Petr Sojka vystudoval gymnázium Na Vítězné pláni, pedagogickou nástavbu při SPgŠ Evropská a obor speciální pedagogika na UJAK. Nejdřív pracoval na několika místech jako učitel a vychovatel. Mimo jiné na stálé škole v přírodě ve Struhách u Orlické přehrady. K práci v médiích se dostal poprvé v roce 1991, kdy se stal jedním z… (více)

Lance Barber (herec)

12.12.2018

Lance Barber se již v 7 letech toužil stát se hercem poté, co zhlédl divadelní představení „Grease“ v divadle Barn. Studoval na Pennfieldské střední škole do roku 1991. Po ročním angažmá v Divadle Barn se spolu Jennifer Garner přestěhoval do Chicaga, v němž strávil pět let. Zahrál si v improvizační komedii „The Second City“.… (více)

Reklama