Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Biografie (5)

Vanessa Morgan (herečka / scenáristka)

03.11.2018

Vanessa Morgan Mziray je kanadská herečka. Její otec pochází z východní Afriky a matka ze Skotska. Má starší sestru Celinu, která se proslavila díky reality show. Navštěvovala střední školu Colonel By Secondary School v Ottawě a pokračovala filozofií na Queen's University v Kingstonu v Kanadě. V 7 letech se stala Juniorskou… (více)

Ross Butler (herec)

28.10.2018

Ross Fleming Butler je americký herec. Narodil se v Singapuru, ale vyrůstal ve Virginii/Washingtonu, D. C. Jeho matka je čínsko-malajského a otec britsko-holandského původu. Navštěvoval Langley High School, a poté univerzitu v Ohiu, kde studoval biomolekulární a chemické inženýrství. Po roce studium ukončil, protože ho to… (více)

Lindsey Morgan (herečka / režisérka)

27.10.2018

Lindsey Marie Morgan je americká herečka Irsko-mexického původu, která se narodila v Georgii, ale vyrůstala v Texasu. Má staršího bratra a 6 nevlastních sourozenců. Již v mladém věku se objevila v několika divadelních představeních. Po střední škole byla přijata na univerzitu v Austinu, kde pokračovala ve studiu divadelního… (více)

Samantha Logan (herečka)

27.10.2018

Samantha Logan je americká herečka Irsko-trinidadského původu. Narodila se v Bostonu, avšak svou matku přesvědčila, aby se přestěhovali do Manhattonu, kde by se mohla v jejích 10 letech zabývat láskou k herectví. Ihned začala obsazovat reklamy a divadelní představení. Rovněž se věnovala tanci a živým vokálům. Druhý stupeň ZŠ… (více)

Jodie Comer (herečka)

13.06.2018

Jodie Comer je britská herečka. Chodila na střední školu St Julie's Catholic High School ve Woolton, kde navštěvovala dramatické hodiny. Dnes žije ve svém rodném městě Liverpoolu s rodiči a mladším bratrem Charlesem.V roce 2008 si zahrála svoji první roli v The Royal Today, spin-offu The Royal. Dále hostovala v mnoha dalších… (více)

Reklama