Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (5)

plakát

Gran Torino (2008) 

Walt Kowalski (Clint Eastwood) je válečný veterán a patriot, který přišel o ženu, jediného člověka, kterého měl rád. S rodinou si moc nerozumí, ctí tradice a má rád své Gran Torino z roku 1972. Velmi přímočarý film plný sarkasmu, drsných hlášek i rasismu, který na diváka působí velmi realisticky. Je ukázkou toho, že multikulturalismus může fungovat, ale je potřeba ctít tradice a kulturu země, ve které chceme žít.

plakát

Bisping (2021) 

Neskutečný příběh o jedné z největších osobností světa MMA. Bisping je velmi srandovní a opravdový týpek, který si na nic nehraje a je těžké ho nemít rád. Top dokument o fascinujícím člověku, který si i přes velkou nepřízeň osudu šel za svým snem. Pokud máte rádi sportovní dokumenty nebo dokonce MMA, tento film si nesmíte nechat ujít!

plakát

Hon (2012) 

Dechberoucí drama, které bylo velmi těžké sledovat. Jednoduchý příběh běžného člověka popisující tragédii, která působí velmi reálně. Děsivá představa, jak jednoduché je se ocitnout ve stejné situaci. Jedna nevinná věta vám může otočit život naruby.

plakát

Interstellar (2014) 

Audiovizuální mistrovský kousek. Vizuální stránka, speciální i zvukové efekty jsou perfektní. Vše podtrhává skvělé herecké obsazení v čele s Matthew McConaugheym a hudba od mistrovského Hanse Zimmera. Interstellar je vesmírný epos jako žádný jiný. Mrzí mě, že jsem ho neviděl v kině.

plakát

Život je krásný (1997) 

Krásný příběh o lásce v těžkém období. Nejen o romantickém poutu mezi dvěma dospělými, ale především o lásce rodiče ke svému dítěti. Dalo by se říct, že je vše až naivně romantické, ale tady vše funguje jak má. Film vás rozpláče a zároveň se u toho šťastně usmíváte, nádherná harmonie emocí. SPOILER! I když film nemá příliš šťastný konec, zakončení je velmi povedené a zanechá ve vás silný zážitek, že jste právě prožili něco krásného. Jeden z nejhezčích filmů, které jsem kdy viděl.