Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (4)

plakát

Haideu jikil na (2015) (seriál) 

Upřímně jsem si během prvního dílu myslela, že se Louis Stevenson bude obracet v hrobě za to, že si vypůjčili jeho koncept a dokonce i částečně název jeho díla. Čekala jsem opravdu to nejstereotypnější kdrama všech dob, ale nějakým záhadným způsobem si mě neskutečně získalo. Nevím, kdy se to stalo, ale všechny postavy i dvojpostavy mě úplně dostali a ani děj mě nikdy nenudil. V každém díle se stane nějaký nový zvrat a postupně všechny charaktery, ačkoliv ze začátku nesympatické jsem začala chápat a soucítit s nimi. Není to rozhodně tedy jenom romantická komedie, i když několik vtipných a sladkých momentů stýká, ale hlavně je to taky drama a párkrát jsem si u toho pobrečela. Neříkám, že to je umělecký vrchol všeho, ale jestli máte rádi netypické dějové zvraty, Bin Hyeona a emocionální horskou dráhu, tak to naprosto splňuje účel a nemám tomu co vytknout.

plakát

Vzpomínky na Alhambru (2018) (seriál) 

Velmi zajímavý námět prolínání virtuálního herního světa a reality. Do děje je snadné se zažrat, ale občas mi trochu vadily prostřihy na minulé události, kde se někdy stejná scéna objeví i třikrát. Avšak za Hyun Bina jim to odpouštím. Celkově to byl super sledovací zážitek, jen konec mohla být větší slaďárna, ale tak co se dá dělat.

plakát

Úvod (2021) 

Nebýt festivalu v Karlových Varech, tak se nejspíš nikdy nedozvím, že tento film existuje, což by byla škoda. Během celého filmu jsem byla plna očekávání, že se něco stane a ono nic. Celý děj směřuje k poněkud zvláštnímu a neukončenému konci, ale i tak jsem se nenudila. Dlouho jsem přemýšlela, o co vlastně režisérovi šlo. Představí nám postavy a jejich cíle, ale my se nedozvíme, jak to s nimi skončí. No a pak mi to došlo. Tohle je jenom ÚVOD. Úvod, který vás naláká na zajímavý příběh. To, že nemá pravý "konec" je účel, takže to plně splňuje svoji funkci.