Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Obsahy (49)

Super třída - Slavnost

Super třída - Slavnost (2021) (epizoda)

Oslava se už nezadržitelně blíží a finišují poslední přípravy. Při přípravě úvodního proslovu paní ředitelka zjistí, že škola existuje jen 49 let a nikoli 50, jak se dříve domnívala. Tobiáš se odhodlá pozvat Hasnu na výroční oslavu. Vše nakonec dobře dopadne, slavnost se podaří. Pan učitel Kees překoná svůj strach z výšek a proletí se balonem s Marií Louisou.

Super třída - Let balonem

Super třída - Let balonem (2021) (epizoda)

Přípravy na oslavu padesáti let od založení školy jsou v plném proudu. Žáci se musí vyrovnat se svými strachy a obavami. Všichni se musí podrobit výuce společenského tance, které se ujme sama paní ředitelka. Pan učitel Kees se záměrně vyhýbá Marii Louise kvůli tomu, že má strach z výšek. Aby se s ním naučil žít, rozhodne se mu přímo čelit.

Super třída - Narozeniny

Super třída - Narozeniny (2021) (epizoda)

Pan učitel Kees slaví narozeniny. V tento den na něj čeká hned několik překvapení. Jeho žáci mu společně vyrobí památník, který mu udělá velkou radost. Paní ředitelka ho následně informuje o tom, že se bude konat oslava u příležitosti padesáti let od založení školy. Na narozeninové oslavě Kees dostane od Marie Louisy poukaz na let balonem. Už teď ale ví, že se bude muset vypořádat se svým strachem z výšek.

Super třída - Krkavec

Super třída - Krkavec (2021) (epizoda)

Hasnin bratr si přeje ke svým narozeninám dostat skateboard. Jeho sestra by mu ráda pomohla, ale jejich rodina nemá dostatek úspor. Aby toho nebylo málo, pan učitel Kees její třídu učí o tom, jakou mají hodnotu různé věci. Paní ředitelka Dreusová ztratí své zlaté mince. Jednu z nich najde Hasna, ale bojí se ji vrátit, aby nebyla považována za zlodějku. Vyšetřování krádeže se ujme Keesova třída. Nakonec se ukáže, že viníkem je krkavec.

Super třída - Masky

Super třída - Masky (2021) (epizoda)

Pan učitel Kees dostane za úkol seznámit své žáky se základy filozofie. Opět toto téma pojme svým vlastním způsobem. Žáci navštíví nedalekou zoologickou zahradu a mají za úkol zvolit si zvíře, které jim je nejvíce podobné. Největší problém s tím má Fred, protože se mu ostatní posmívají, že je pavián. Učitel to však nenechá jen tak.

Super třída - Ceník

Super třída - Ceník (2021) (epizoda)

Karimův otec dostane chřipku. Jeho syn se mu proto rozhodne pomoci a zastoupí ho v jejich květinářství. Karim má s matematikou problémy. Tom ho v tom jako správný kamarád nenechá samotného. Pozadu nezůstane ani pan učitel Kees, pod jehož vedením se i matematika stává zábavou.

Super třída - Zatoulaný učitel

Super třída - Zatoulaný učitel (2021) (epizoda)

Rashida se se svou rodinou přestěhuje a musí se naučit novou cestu do školy. Tam se shodou okolností koná každoroční vyjižďka na kolech. Pan učitel Kees své žákyni poradí, že by si mohla udělat na cestě záchytné body. Stejnou strategii použije, když povede tuto školní akci na kolech.

Super třída - Sponzorský běh

Super třída - Sponzorský běh (2017) (epizoda)

Třída pana učitele Keese zažije na vlastní kůži charitativní akci. Soupeří s ostatními třídami na jejich škole v běhu a přitom sbírá peníze na dobrou věc. Nakonec si všichni uvědomí, že spolupráce vede k lepším výsledkům než výkony jednotlivců.

Super třída - Pes

Super třída - Pes (2017) (epizoda)

Winston při cestě do školy narazí na psa, po kterém vždy toužil. Své rodiče poprosí, aby si ho směli nechat. Otec mu řekne, že se pokusí najít jeho páníčka. Pokud ho nenajdou, mohli by si ho nechat. Mezitím se do toho vloží i pan učitel Kees...

Super třída - Jablka

Super třída - Jablka (2017) (epizoda)

Tobiáš a Sep se společně se svou třídou účastní prodeje jablek na pomoc Afghánistánu. Sep kvůli své nepozornosti svůj příděl zapomene u hřiště, kde si zahraje basketbal. Když se pro něj vrátí, už tam není. Pan učitel a celá třída se pokusí vyřešit tuto detektivní záhadu. Na pomoc se k nim nakonec připojí i paní ředitelka se svými specifickými vyšetřovacími metodami.

Super třída - Faraón

Super třída - Faraón (2017) (epizoda)

Žáky šesté třídy čeká týden věnovaný starověkému Egyptu. Pan učitel Kees použije opět originální metody, aby si historii zažili na vlastní kůži. Sammy, jeden z jeho žáků, se musí vypořádat se svým strachem z možného prokletí. Odpověď na své otázky se pokusí najít společně se svou kamarádkou Hasnou v nedalekém muzeu.

Super třída - Grafitti

Super třída - Grafitti (2017) (epizoda)

Bratr Jacky poničí dveře ve škole, do níž chodí jeho sestra. Žáci šesté třídy se právě v tu stejnou chvíli věnují umění. Společně s paní ředitelkou se pokusí přijít na to, zda by se i graffiti mohlo řadit do umění.

Super třída - Zamilovaný učitel

Super třída - Zamilovaný učitel (2017) (epizoda)

Pan učitel Kees se ostýchá oslovit Marii Louisu, do níž se zamiloval. Snaží se získat tipy od ostatních, jak by to měl správně udělat. Nejprve se na to pokouší přijít sám, pak poprosí o radu svou matku a nakonec využije to, co mu doporučili jeho žáci Manon a Wahed. Ti totiž ve stejnou chvíli řeší, že se Manoni rodiče od sebe odcizují. Snaží se je proto dát opět dohromady pomocí osvědčených triků. Platí však, že láska prochází žaludkem.

Super třída - Den komplimentů

Super třída - Den komplimentů (2017) (epizoda)

V rámci hodiny dějepisu si žáci šesté třídy mohou sami vybrat téma hodiny. Lisa navrhne, že by se mohli věnovat udělování komplimentů. Mezinárodní den komplimentů se každoročně slaví 24. ledna a pan učitel Kees svým žákům na toto datum udělí domácí úkol, aby některému ze svých spolužáků složili kompliment.

Super třída - Hokej

Super třída - Hokej (2017) (epizoda)

Fred se již od svého dětství věnuje lednímu hokeji. Velice ho mrzí, že ho jeho otec nevidí moc často v nějakém zápase. Trénink tohoto sportu pan učitel Kees přenese i do výuky ve Fredově škole, aby se při něm něčemu novému přiučili také Fredovi spolužáci.

Super třída - Veletrh aktivit

Super třída - Veletrh aktivit (2017) (epizoda)

Paní ředitelka Dreusová zapomene na veletrh aktivit, který pořádá její škola. Hasna navštěvuje svou babičku v domově důchodců, které se zde moc nelíbí. Pan učitel Kees Hasně navrhne, že by svou babičku mohla někdy přivést do školy. Ta se toho s velkým nadšením ujme a začne předčítat žákům různé zajímavé příběhy. Veletrh aktivit ke spokojenosti všech proběhne díky pomoci klientů domova důchodců.

Super třída - Odpadky

Super třída - Odpadky (2017) (epizoda)

Pan učitel Kees se pokusí svým žákům vysvětlit, že odpadky se dají znovu využít novým způsobem. Aby výuku ozvláštnil, přizve do školy otce od jeho žáka Koena, který se za povolání svého otce (popeláře) styděl. Šesťáci si prakticky vyzkouší i třídění odpadu a dozví se o tom, jak probíhá recyklace. Tento netradiční nápad ocení i samotná paní ředitelka.

Super třída - Rambo

Super třída - Rambo (2017) (epizoda)

Šestá třída se zúčastnila kurzu přežití. Žáci se rozdělili do tří týmů, jejichž vedoucími se stali paní ředitelka Dreusová a páni učitelé Kees a Hank. Vítězem se stal ten, kdo se svou skupinou dospěl do cíle u horolezecké stěny jako první. Odměnou měl být šlehačkový dort. Každý člen výpravy mohl zjistit, kde jsou jeho hranice.

Super třída - Koník

Super třída - Koník (2017) (epizoda)

Manon velmi ráda jezdí na koních a také se o ně musí postarat. Když zjistí, že její kůň začal kulhat, začíná mít o něj strach. Pan učitel Kees se jí snaží pomoci a dodá jí také potřebnou psychickou podporu.

Super třída - Mars

Super třída - Mars (2017) (epizoda)

Aukje snila o tom, že by se chtěla stát astronautkou. Její otec se jí však pokusil vysvětlit, že je velmi malá šance, aby se jí někdy stala. Pan učitel Kees se Aukje snažil přesvědčit, že i plnění různých snů je možné. I kdyby se jí nestala, svět se nezboří. Dospělí v Aukjenině okolí se rozhodli přistoupit na to, že v dětském věku je třeba také snít.

Reklama