Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (183)

plakát

The Lucifer Complex (1978) 

Zpravodajský agent objeví nacistické spiknutí s cílem oživit Třetí říši pomocí klonů.

plakát

Malý pitaval z velkého města - Valutová příhoda (1986) (epizoda) 

Patnáctý díl je asi nejlepší. Pokud se do toho nebude tahat politika, protože seriál se natáčel v rámci tehdy platných zákonů, tak tento seriál snesl porovnání s kvalitními zahraničními seriály.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Na dnešní dobu velice dobré a povedené sci-fi s dobrým příběhem. Za svůj život jsem toho viděl mnoho a poslední dobou jsem měl pocit, že všechny filmy se tématem opakují. Film Vyměřený čas je z mého pohledu něco nového i z dnešní doby, film, na který se za nějaký čas rád znovu podívám.

plakát

Doktor z hor (1992) (seriál) 

Pytlák v lese na lovu střelil doktorova psa a doktor měl z toho takový šok, že uklouzl a spadl ze skály do propasti.. Nemůžu napsat, že by se tam nic nedělo Tenhle doktor z hor byl podle mě nejlepší a potom to šlo hodně z kopce, vlastně z hor. Proto dávám pět hvězdiček, abych měl dostatečnou rezervu na negativní hodnocení pozdějších volných pokračování.

plakát

MacGyver - Odpočítávání (1986) (epizoda) 

Jak už tady někteří napsali, jde o díl, kde se autoři seriálu nepochybně inspirovali filmem Ohrožení Britannicu

plakát

MacGyver - Plameny pekelné (1985) (epizoda) 

Tady si autoři trochu vypůjčili námět z filmu Mzda strachu, ale jinak dobrý. Co mě na tomhle dílu překvapuje, nebo zaráží je, že ač vlastně v dobrém úmyslu, MacGyver vlastním přičiněním nechtěně zapálí ropný vrt a způsobí tím velký požár, který potom musí horko těžko uhasit, při tom riskuje svůj život.

plakát

Osudný svah v Aspenu (1993) 

Když porovnám s dnešními filmy, které musí povinně plnit jakési rasové kvóty, ze kterých se mi chce zvracet, tak tenhle film je ještě pohlazením na duši.

plakát

MacGyver - Hořká úroda (1990) (epizoda) 

Další epizoda na téma, zdraví škodlivé postřiky a jedy, které mají zvýšit výnosy z úrody.

plakát

MacGyver - Zeď (1990) (epizoda) 

Dědeček, který uprchl v době železné opony z NDR na západ, Nyní po létech hledá svou vnučku, které se útěk tehdy nepovedl.

plakát

MacGyver - Návštěvník (1990) (epizoda) 

Díl na způsob vesmírných lidí, kteří slibují odlet na jinou planetu. Jedná se však o podvodníky, kteří se pokouší oklamat rodinu muže a jeho těžce nemocnou ženu pomocí fyzikálního efektu. Podvodníci se tímto snaží od nich vylákat peníze a majetek. MacGyver brzy vše odhalí….