Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (44)

plakát

Úžasná paní Maiselová - Série 4 (2022) (série) 

Já nevím. Tahle série mě zklamala. Určitě byla nejhorší. Půlku série trvalo, než se to vrátilo do normálních kolejí. Humor ubyl a ty český titulky, radši ani nebudu komentovat. Nejradši bych dala 3,5 což nejde, tak přidávám půl bodu, za Tonyho Shalhouba.

plakát

Úžasná paní Maiselová - Hands! (2019) (epizoda) 

,, Vy nespíte nahatí? “ no tak to bylo úžasný! Nejvíc mě odrovnalo dění v domě u Maislových. Abe a Rosie si to musí užívat. A to Vegas… Bomba! Mně se ten seriál, fakt moc líbí.

plakát

Úžasná paní Maiselová - Série 2 (2018) (série) 

Tak jo, druhá série je za mnou a já se bavila víc než v první sérii. Nejvíc se mi líbili líbily prázdninové epizody. Z těch jsem umírala. Abe válel. V půlce druhé série dej zvážněl. Hlavně s Abem, sama si myslím, že je na něj toho moc. Ale jsem ráda, že Abe dostal více prostoru. Protože on mě baví. Tony Shlahoub ho hraje skvěle. Těší mě, že zrovna za tuhle sérii dostal Emmy. Pak mě ale baví i Susie. Ona je rázná ale úžasná ženská a taky vždy pobaví.  Bála jsem se, že s přibývajícími díly se budu nudit, ale opak je naštěstí pravdou. Jdu se dívat na třetí sérii a těším se na ni.