Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Sportovní
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (8)

Totáln! sezona - Zbořil

Totáln! sezona - Zbořil (2019) (epizoda)

Dlouhá úspěšná (totální) sezona je u konce a tým se chystá na další. Někteří hráči odchází a jiní je nahrazují. Turbulentní letní období směřuje k jedinému cíli, který se nepovedlo splnit v předchozí sezoně – postupu do milionářské Ligy mistrů. Překážkou je mistr Rumunska CFR Kluž. A celý osmý díl vypovídá zejména o tomto dvojzápase a hlavně o tom, jak Bořil zbořil Kluž! Parádní jízda pokračuje.

Totáln! sezona - 77 let

Totáln! sezona - 77 let (2019) (epizoda)

Ten rok výsadek českých parašutistů spáchal atentát na Reinharda Heydricha, ale také Slavia naposledy oslavila double – tedy zisk ligového titulu i domácího poháru v jedné sezoně. Stejný kousek se pak podařil svěřencům trenéra Jindřicha Trpišovského po dlouhých 77 letech. V poháru se Slavia znovu postavila Baníku Ostrava a v olomouckém finále obhájila vítězství v MOL cupu. Celou sezonu pak sešívaní uzavřeli na domácím stadionu proti největšímu rivalovi. Po vítězném derby je výjimečná sezona historií a vypukají zasloužené oslavy.

Totáln! sezona - Finále!!!

Totáln! sezona - Finále!!! (2019) (epizoda)

Jeden den střílíte góly na krátce střiženém trávníku Stamford Bridge a za pár dní musíte vyběhnout na oraniště ve Zlíně… Zaváhání dramatizuje boj o titul. Další vyhrocené zápasy ovšem přináší zcela nová nadstavba české první ligy, kde se o mistrovský pohár hraje proti týmům z čela tabulky. První zápas se hraje v Liberci a další bodová ztráta znamená, že o titulu rozhodne domácí dvojboj proti Plzni a Jablonci. Slavia ukazuje svoji sílu a oba mače jasně zvládá. Drtivým vítězstvím nad největším rivalem Spartou v semifinále poháru si pak zajistí možnost hrát o double – výhru v lize i poháru. Pro rozhodující nadstavbový bod vyráží Slavia do Vítkovic vlakem a cesta zpět se promění v jeden velký mistrovský mejdan. Titul se vrací do Edenu.

Totáln! sezona - Anglický sen

Totáln! sezona - Anglický sen (2019) (epizoda)

Prakticky celý realizační tým a většina kádru touží od počátku kariéry hlavně po možnosti zahrát si někdy v kolébce moderního fotbalu – Anglii. Není se co divit, že po losu čtvrtfinále Evropské ligy byla radost téměř tak veliká, jako po vyhraném zápase. Slavia se utká s Chelsea. Domácí utkání ukázalo, že herně se Slavia dokáže měřit i s velkoklubem typu Chelsea, ovšem hosté z Londýna ukázali efektivitu v zakončení a odvezli si z Edenu do odvety výhru 1:0. Na Stamford Bridge ovšem jak hráči, tak fanoušci předvedli další nezapomenutelný zážitek. I přes špatný vstup do zápasu dokázali hráči v závěru velkého favorita donutit ke zdržování a byť výsledkem zápasu byla prohra, získali slávisté respekt fotbalového světa. Góly Ševčíka i závěrečná děkovačka obletěly sociální sítě.

Totáln! sezona - 118:53

Totáln! sezona - 118:53 (2019) (epizoda)

Los přisoudil Slavii do osmifinále Evropské ligy Sevillu. Místo vytouženého výjezdu do Anglie tak sešívaní narazí na nejúspěšnější tým soutěže. Klub FC Sevilla dokázal tuto soutěž vyhrát pětkrát, mezi lety 2014–2016 dokonce třikrát v řadě. Patří ke špičce španělské ligy. Slavia je jasný outsider, přesto se nevzdává a povzbuzena výsledky v lize vyráží na první utkání do Španělska. Zápas však začíná jak z hororu. Chyba Tomáše Součka znamená inkasovaný gól hned v první minutě utkání. Slavia se trápí a jen stěží se vyrovná technicky brilantním domácím. Naštěstí má v týmu bombarďáka „Miňo“ Stocha. Ten otřel ránu z dálky o jednoho z obránců a tečovaný míč končí v síti. Jenže Sevilla si hned vzápětí bere vedení zpět na svou stranu. Pak ovšem přichází jeden z nejkurióznějších gólů v historii - „královské rameno“. Mladičký záložník Alex Král po rohovém kopu ztratí míč z dohledu a ten mu spadne na rameno, od kterého se odráží za záda Tomáše Vaclíka, českého brankáře ve službách Španělů. Do odvety si tak Pražané vezou velmi přijatelný výsledek. Den D je tady. Dokument ukazuje, jak probíhá kompletní den celého týmu, který vyvrcholí v devět večer odvetou v Edenu. Po dalším dramatickém průběhu končí zápas znovu 2:2 a pokračuje tedy prodloužením. V něm se bohužel jako první trefují hosté, což v pohárové matematice znamená, že český tým musí dát dvě branky. Někteří fanoušci už tomu nevěří. Jenže střídající útočník Mick van Buren po krásné akci srovnává na 3:3. Naděje zůstává. Vrcholný okamžik přichází v úplném závěru prodloužení. Po rozehrání přímého kopu se k míči nakonec dostává Ibrahim Traoré, který v čase 118:53 dotlačí míč do sítě! V Edenu vybuchují nezřízené emoce! Pohádkový příběh plný zázraků pokračuje dál. Dokument sleduje i mikro příběhy, které v podobných okamžicích vznikají, i emoce v kabině po skončení utkání.

Totáln! sezona - Z pekla do ráje

Totáln! sezona - Z pekla do ráje (2019) (epizoda)

Slavia sice našla v Tomáši Součkovi nového penaltového střelce, ale začátek jarní sezóny drhne. Po vydřené výhře nad Teplicemi se sešívaní nedokázali prosadit v úvodním domácím utkání vyřazovací části Evropské ligy proti belgickému Genku a v ligovém utkání jara v Plzni prohráli 0:2. V odvetě na hřišti Genku navíc Slavia hned v úvodu dostává gól po velké chybě brankáře Koláře. Je tohle konec? Přichází krize? Naštěstí však ještě do poločasu srovnává pravý obránce Vláďa Coufal a po přestávce se sešívaní rozjíždí ke skvělému výkonu. Vedení strhává na stranu pražského týmu záložník Ibrahim Traoré. Domácí vůbec nestíhají a dvěma gól dává výsledku konečnou podobu kapitán Milan Škoda. Červenobílí si po dlouhých 16 letech zahrají v pohárech osmifinále.

Totáln! sezona - Míša

Totáln! sezona - Míša (2019) (epizoda)

Slavia přezimuje na první příčce fotbalové ligy, zůstává v jarních bojích o Evropskou ligu a taktéž může doufat v obhajobu domácího poháru. Přichází nové posily. Trenérský tým moc dobře ví, že při stylu, kterým se Slavia prezentuje, bude klíčová kvalitní příprava. Sešívaní proto vyráží hned na dva „zájezdy“, a zatímco v Česku zuří ladovská zima, hráči si mohou užívat příjemné prostředí španělských a portugalských pláží. Týmu se naštěstí vyhýbají zranění, nakonec jediný, kdo musel vyhledat doktora, byl trenér Trpišovský, který si přivodil zlomeninu nosu. Druhá dramatická situace nastává, když o služby klíčového středního obránce, kamerunského mistra Afriky Michaela Ngadeu-Ngadjui, projeví zájem londýnský Fulham. Všichni už se pomalu smiřují s tím, že „Míša“ odejde do Anglie, jenže přestup nakonec padá a Michael může zažít Totální sezónu.

Totáln! sezona - Podzim

Totáln! sezona - Podzim (2019) (epizoda)

Fotbalová Slavia vstoupila do sezóny 2018/19 dobře, klíčovou bitvu podzimu v kvalifikaci o milionářskou Ligu mistrů však nezvládla. Vše si ale vynahradila velmi dobrým představením jak v Evropské lize, tak v domácí soutěži. První díl je úvodem do osmidílné série, která mapuje jednu z nejúspěšnějších sezón v historii "sešívaných". Nápad na dokument vznikl až na začátku roku 2019, takže zatímco „jarní“ část je zpracována detailně, první díl je vlastně jen sestřihem událostí roku 2018.

Reklama