Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Europa: The Last Battle

Europa: The Last Battle (2017)

Pravděpodobně nejdůležitější dokument vůbec, který by měli všichni vidět od začátku do konce pro pochopení minulosti, přítomnosti i možné budoucnosti. Velké díky autorům za tuhle práci. Dokument je ke zhlédnutí s CZ titulky na t.me/europathelastbattlecz Podobný dokument: Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told (2013)

Level

Level (2021)

Skvěle odprezentovaný dokument s důkazy a solidními argumenty ohledně toho, že nám vesmírné agentury záměrně lžou, ukazují vyvinutým opicím jen laciné CGI sračky a skutečný tvar, velikost naší říše - Země, tají. Ať už je to rovina, z části dutá plocha či žijeme v simulaci, tají nám skutečnou his-story tohoto světa a informace o tom, kde vlastně žijeme, na jak velké ploše a hlavně jak vypadá. Už na základě tohoto by si měl každý člověk položit jednoduchou otázku jako dítě - "Proč?" a začít o dalších věcech přemýšlet, dále si sám vyhledávat informace a pracovat s nimi. Povinně naservírovat všem, ať konečně začnou používat hlavu. Na konec komentáře přidávám text z originálního NASA manuálu, který je volně k dohledání na jejich oficiálních webových stránkách: "This report documents the derivation and definition of a linear aircraft model for a rigid aircraft of constant mass flying over a flat, nonrotating earth."  Prozatím se jistě shodneme na tom, že NASA = Not A Space Agency. Prove me wrong.

Nádherná Zelená

Nádherná Zelená (1996)

Po zhlédnutí pochopíte, proč byl ten film neoficiálně zakázán.

Out of Shadows

Out of Shadows (2020)

Hollywood, programování skrz filmy a obchodování s lidmi. Měl by vidět povinně každý.

Pokojný bojovník

Pokojný bojovník (2006)

Hodně inspirující film se spoustou zajímavých rozhovorů mezi Danym a Socratem. Uvítal bych klidně dvojnásobnou stopáž. Vše, co "Velkej Buddha" řekne, má svůj smysl. Stojí za zhlédnutí a též původní kniha za přečtení, kde je toho mnohem, mnohem více. "Nikdy nebudeš lepší ani horší než kdokoliv jiný. Návyk je ten problém. Musíš si uvědomovat svou volbu, být odpovědný za své činy."

Pád Kabaly - Konec světa tak, jak ho známe

Pád Kabaly - Konec světa tak, jak ho známe (2020)

Dobré a vhodné doplnění k dokumentu Out of Shadows, který tohle téma satanismu a celosvětově známých lidí otevírá. Nicméně poslední 10. část je třeba brát s nadhledem. Obchodování s lidmi, zneužívání dětí, satanismus v Pedowoodu i mezi hlavníma jelitama, symbolika všude kolem nás, to vše je real. Nicméně Trump je stejná zednářská řízená loutka, jako zbytek těch rádoby spasitelů, co lidem dávají med kolem huby a posílají je na tečky. Tudíž opatrně, koho si stavíte na piedestal. Dokument nicméně hodnotím kladně - když vynecháte ten Q shit na konci, tak vám to může v mnoha věcech otevřít oči a pochopit svět, ve kterém žijeme. Jak už s informacemi naložíte a budeme s nimi dále pracovat, je však na vás.