Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mimozemšťanka Mila se stává dobrovolnicí, která se rozhodla navštívit planetu Zemi. Nikomu jinému se na ni na rozdíl od jiných planet letět nechce, protože Země je hrozná, ale přece jen už je to dvě stě let, co byla navštívená naposledy, takže by se tam někdo měl podívat. Mila proto přilétá do Paříže, a jediné, co má u sebe, jsou batikované šaty. Pomalu se začíná seznamovat s prapodivnou současnou společností, ve které se musí platit podivnými papírky, jídlo se nedá jíst, vzduch dýchat, každý je nemocný, ženy musejí používat jakési „rtěnky", bez kterých by na ně ostatní lidé nebyli hodní. (ybuko)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Superpero odpad!

všechny recenze uživatele

Strašlivě debilní film. Ukazuje to na problémy civilizovaného světa tak hloupým způsobem, že by se za to styděl i Tomáš Magnusek. Nemá to děj. Ufonka jen chodí po Francii a vždycky někoho "odpojí ze sytému" tím že se na něj debilně zašklebí, načež postižený třeba obejme strom, vyhodí televizi, nebo místo fotbalu tančí balet. Nakonec odletí zpátky na hipísáckou planetu, kde navštíví koncert ticha. Bohužel to není ani nijak dobře natočené a veškerý humor spočívá v tom, že se někdo šklebí jak mentál. Fakt je to na úrovni té nejlacinější estrádní sračky. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Už první záběry podivných happy lidiček z jakéhosi neostředověku byly varováním, že čekání na pointu bude dlouhé... a bylo. Sice chvilky, na které se s velkou dávkou infantility dalo reagovat úsměvem, by se i našly, pak ale došlo ke zvratu v extrémy typu New Age, cirkus Berousek, Lebedoe ozero a Pride Parade a z propagandy alternativního způsobu života se plynule přešlo do totální šaškárny s ochotnickými výstupy, takže, kdyby se náš svět měl změnit v hippie komunitu bez drog, mám nutkání být vděčná za momentální hnusný ovzduší i ty hovínka. ()

Reklama

sanikope 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade mám jasno. Plných 5 bez akéhokoľvek premýšlania. Film ma pobavil, nechal ma zamyslieť a chvíľami mi bolo takmer do plaču. Viem, film možno pôsobil ako agitka ale fuck off predsudky. Svet už je v prdeli a tvorca tohto diela na to len poukázal a mňa tým nesmierne potešil. Klobúk dolu!!! ()

Jespi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi po dlouhé době sedlo. Neskutečná komedie s desítkami božích hlášek. Rozporuplnému hodnocení tady na ČSFD se nedivím, film určitě neosloví každého a jak bylo řečeno ve filmu, "lidi jsou naprogramovaní bránit vlastní systém zuby nehty". Ono i to zpracování není zrovna nejlepší a určitě by se z daného tématu dalo vytřískat více, každopádně nápad je naprosto úžasný. I když je zde plno černo-bílého vidění. A vše co děláme je špatně a vše co dělají oni je dobře, ale i tak, satira, s jakou tento film poukazuje na problémy dnešní doby, je naprosto úžasná.Co kdyby napadlo pár tisíc lidí přestat kupovat zboží, které nepotřebujeme ? "Ani policie nic nezmohla, když jsme odmítali dál konzumovat v rámci systému" Naprosto úžasná věta. Nápad 5*, Vtip 5*, Zpracování 3* 85% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Zdegeneroval jsem a ani nevím kdy. Já bych prostě hodně chtěl spát pod širým nebem, ale nesmělo by pršet a teplota by nesměla klesnout pod 20 stupňů Celsia. Taky bych se chtěl živit pouze rostlinnými bioprodukty, ale musel by k tomu být pořádný kus masa. Koncert ticha bych si určitě taky užil, ale bez pojmů hard, heavy či punk by můj život ztratil smysl. A kdybych viděl fotbalisty baletit na hřišti, tak bych se šel ekologicky zrecyklovat do nejbližšího vodovodu. Pro mne je již pozdě, ale přeji budoucím generacím, aby napravily naše chyby. Nádherná Zelená mi zkrátka dala hodně podnětů, ale to naivní provedení zabilo spoustu zajímavých myšlenek. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve Francii a v Austrálii. (Cheeker)
  • Film byl neoficiálně v celé Evropské Unii zakázán. (Cheeker)
  • Na konci závěrečných titulků je věnování všem lidem s dobrým srdcem, kterým není osud tohoto světa lhostejný. (Terva)

Reklama

Reklama