Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Romantický

Recenze (6)

plakát

2 srdce (2020) 

Film mě zaujal hned po zhlédnutí traileru. Musím říct, že mé očekávání byly splněny. Zvrat ke konci filmu jsem nečekala, ale udělal z  filmu víc realistický příběh. Konec filmu mě dojal.

plakát

Hodiny (2002) 

Nejdřív jsem film nechápala, skoro jsem se v něm ztrácela, ale ke konci jsem to všechno pochopila. Film je jinak velmi pěkně obsazený. Děj o třech ženách, které žijí v jiný časech a řeší, zda je nějaký důvod k jejich existenci. Rozhodně si budu chtít přečíst stejnojmennou knihu od Michaela Cunninghama a knihu Paní Dallowayová od Virginie Woolfové, podle mě ten film mnohem lépe pochopím.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Krásná kombinace ABBA písniček a příběhu svobodné matky a dospívající dcery, která se vdává a hledá svého otce. Výkony Meryl Streep, Amandy Seyfried, Pierce Brosnana a dalších jsou velmi dobré. Písničky jsou velmi chytlavé. Mezi mé oblíbené písničky patří Dancing Queen!

plakát

Čarovný les (2014) 

Zajímavá kombinace nejznámějších pohádek se skvělými herci. Meryl Streep tady hraje famózně čarodějnici, která díky jednomu dobrému činu přišla o svou krásu a mládí, a chce to zpátky. Jakmile se Meryl Streep promění, vypadá přenádherně. A ještě když začne zpívat, tak z toho mám husí kůži. Kostýmy všech postav jsou velmi povedené.

plakát

Chraň si svůj život (1991) 

Další názor o tom, co následuje po smrti. Zajímavá zápletka: dva mrtví lidé se zamilují, muž žil normální život člověka a žena, která se nebála riskovat život pro svoje děti a kočku. Jedna hvězda dolů za špatný dabing, takže doporučuji se na to kouknout v originálu.

plakát

The Prom (2020) 

Film The Prom je absolutně geniální. Skvělé obsazení, obdivuji Meryl Streep, která ve svém věku dokáže takhle tančit a zpívat, když jsem film viděla poprvé, neřekla bych, že je Meryl Streep tolik let. Děj, který ukazuje na odsuzování LGBT komunity, se mi velmi zalíbil! Film patří mezi mé nejoblíbenější muzikály!