Uživatelská zóna
121-150
151-167
Sherlock Holmes
31.01.2010
Film a hudbu hodnotím 5 hvězdičkami. Ovšem postava Holmese mě spíše připomínala dr.house . Ale jinak co se týče filmů báječné nemám námitky.
Avatar
31.01.2010
Takže dávám jen 4 hvězdičky a hned řeknu i proč prvně efekty sice úžasné a hudba taky byla perfektní . Jenže tenhle megamolanskej projekt mě děsně na konci připoměl titanic všichni umřou a jen pár zůstane takže ten konec mě docela dost odradil od páté hvězdičky jinak co se týče toho grafického pozlátka snad efektnější film jsem v životě neviděl jakože v tom 3D to bylo něco ohromného takže film jako takovej bezvadnej rozhodně pohádka která do top 100 patří :)
Gangsteři
(1991)
29.11.2009
Rovných 50% Mafiánskej film totálně neslanej nemastnej . Pár dobrých herců ale výkony průměrné navíc mafiánská tématika která už tu byla tolikrát že nepřekvapí . Jako kulisa nebo jen tak na jedno kouknutí ale nic více bych v tom neviděl.
Piráti na vlnách
11.11.2009
Nemůžu si pomoct ale i přesto že dávám 4 hvězdičky protože ten film měl svoje místa kterými mě dostal ale tak nějak no upřímě čekal jsem něco ve stylu láska nebeská možná více praštěnější ale jednoduše chyběl mi tam náboj netvrdím že u některých scének jsem se opravdu neválel smíchy ale když film skončil měl jsem rozporuplné myšlenky a to jsem ještě na to koukal v angličtině protože koukat na to v češtině tak bych dal jen tiř hvězdičky pač ten dabing u tohoto filmu Pokak . . . li jak jen mohli . A taky podle mého BIll Nighy tak nějak neuspokojil má očekávání jednoduše v lásce nebeské mě rozesmál více jenže tohle není láska nebeská ale zcela jinej film na který se určitě mile rád kouknu ale v mých očích mě to tak nějak mírně zklamalo .
Satan's Waitin'
(1954)
20.09.2009
Je to skeč který se objeví v honičkách králíčka bugse jak satan posle malého yosemit sama třikrát na zem aby mu přinesl nahradu za sebe a yosemit s enevybere nikoho jiného než králíčka bugse bohužel vyčuranej králíček se jen tak nedá a yosemit si uvěodmí že je praktičtější zůstat v pekle než chytit prohnaného králíka. Tedy jak jsme četl příspěvek od galadriel tak si nejsem zcela jistej jestli je to ten stejnej animák .... Ale menovalo se tot ak ySatans Waitin
Knighty Knight Bugs
(1958)
20.09.2009
Tak v tomto krátkém šotu lze krásně vidět že Yosemit sam je prevít ale králik bugs mu taky bravurně umí zatopit :o) jinak Když říkám prrrr myslím tím prrrr :o)))) :o)))) :o)))) Co se týče děje tak yosemi tje černý rytíř a bugs je dvorní šašek který musí ukrást yosemitovi zpívající meč :o) a jak jinak to může dopadnout ne že yosemit poletí na měsíc a králíček bugsy spokojeně odejde s mečem :o)
Bonkers
(1993)
12.09.2009
Tedy doufám že je to ten animák kdy jeden animák filmová hvězda se stane detektivem a jeho parták z něj bude v každém díle neskutečně šílet :o)
Hrabě Káčula
(1988)
12.09.2009
Kdo by neznal tento serial pro děti :o) Já ho měl teda pořádně rád , úplně bych na něj zapoměl kdybych se nekoukal na drákulu a nějakým nedopatřením se mě tento serial pro děti nevybavil že to před cca 15 lety dávali v televizi na čt.
Drákula / Dracula
(1992)
12.09.2009
Asi jsem nejprve neměl viděl drákuloviny protože díky té parodii jsem Coppolova drákulu nedokázal brát nějak moc vážně :o) Každopádně herecké výkony na jedničku Reeves tam měl takovou roli neslanou nemastnou takže bych netvrdil že by to zahrál špatně ani že to byl nějaký velký výkon . Hopkins skutečně exceloval i když v některých okamžicích jsem s enemohl ubránit smíchu jeho hláškám. Podání tohoto drákuly se mi líbilo už kvůli tomu že nebyl zobrazen jako nějaký mega padouch jehož jediným cílem je zabít co nejvíce lidí a a aby bylo co nejvíce krve ale naopak neštastného a zklamaného monstra co zase až tak extra neškodné uplně není :) relativně heh :o))) FIlm hodnotím čtyřmi hvězdičkami rozhodně si to tento film zaslouží ale na 5 bych to neviděl.
Kuřecí park
(1994)
07.09.2009
Příšernost naprostá príšernost jako parodie nepovedené.
Cyranův ostrov / Cyranův poloostrov
06.09.2009
já osobně tomu dávám 4 hvězdy protože Mládka a jeho humor můžu ale na druhou stranu dokážu pochopit uživatele co tomu daj jednu dvě hvězdičky nebo dokonce odpad každý má svůj styl humoru který ho baví a rozesměje a mě Mládek plus Kalamaity rozesměje takže se na to můžu dívat. Ale třeba jsou serialy s jiným humorem kterému nemohu přijít na chuť a dal bych tomu odpad . V tomto případě je nejelš na to kouknout a rozohdnout se zda jo či ne :)
Wacky Races
(1968)
22.08.2009
Jako dítě jsem opravdu naivně myslel že jednou se jim konečně povede vyhrát :o) :o) :o) :o) souhlasím s uživatelem Gimli napsal to trefně a naprosto s tím komentářem souhlasím :o) Nakonec vám toho padoucha je opravdu tak trochu líto :o)
Harry Potter a Princ dvojí krve
09.08.2009
Tak tedy dám 4 hvězdičky ALE. Začátek filmu napovídal že něco nebude v pořádku a taky že ano trapnost dialogů už bych přirovnal k nějaké telenovele tohle Yates trošku nezvládnul trapné a přetrpané dialogy někteří herci tam pro jistotu ani nepokoušeli předvést herecký talent a podle toho to i dopadlo. Takže kdybych měl film hodnotit na základě dialogů dal bych jasně 2 hvězdičky ovšem hodnotím i efekty a ty byly fajn a taky se mi líbila hudba takže sumasumárum 4 hvězdy a na poslední díl už čekám s docela velkým znechucením pač se ten potter nějak dostává do fáze kterou bych přirovnal k Star Wars a epizodě 3 která byla totální uletárnou všech dílů star wars takže tak nějak vidíma hodnotím šestej díl HP.
Honičky králička Bugse
(1981)
04.08.2009
V tomto díle neboli 76 minutovém animáku kdy se budou udělovat různé ceny kdy Yosemit Sam Bude chtít aby králíček bugs skočil z velké výšky do malé sklenice z vodou ale furt se mu to nebude dařit si člověk užije docela dost legrace :) je tam i mnoho jiných dobrých skečů které vykouzlí úsměv . Tohle to je pro mě nesmrtelná klasika kterou mám doma na vhs a ted už konečně brzy na DVD. 5 hvězdiček v kategorii animáci si zaslouží doufám že na dvd bude puvodní dabing pač jak to bude nově nadabované nedej bože to slovo nemůžu raději napsat tak to bude v peerdeli pane hrábě.
Street Fighter: Poslední boj
(1994)
03.08.2009
To i ta parodie s leslim se mě líbila více.
Žert
(1968)
02.08.2009
Tento film jsem viděl již hodně let zpátky takže ho hodnotím podle tehdejšího dojmu který ve mě zanechal. Jediná scéna na kterou nezapomenu a kterou si stále pamatuju je ta jeho přítelkyně nebo kamarádka co mu říká že spolikala ty prášky že umře a on že to je projímadlo či co to :) no možná to bylo jinak takže se omlouvám pokud mystifikuju lidi co to ještě neviděli .
Král Škorpión: Vzestup Říše
28.07.2009
:) dodnes nevím jak se mě povedlo ten film vidět. Heeelp já chci zpátky 109 minut života. Je fakt že oproti jiným kravinám je tohle to lepší kravina ale pomooooooc co jsem to udělal.
Very Annie Mary
(2001)
24.07.2009
Když to budu hodnoit jen jako TV film tak něco mezi 3mi až 4mi hvezdičkami. SKutečně se v tomto filmu našlo docela dost šílených scén :) například když si to rozdává s chlápkem co jí překecá aby vsadola všechny vyhrané peníze které vyhrála spolu s ženami z městečka kde bydlí :) na dostih a nějak to nevyšlo :) a rázem bylo po muchlování pamatujte nesledovat při sexu telku zvl sport :o) :o) :o) Nebo se mi líbila maska herce"Jonathan Pryce" který hrál tatínka hlavní představitelky když jel ve své dodávce s maskou Pavarotiho a se zapnutým tlampačem na střeše vyzpěvoval :o) Jinak co se týče děje tak hlavní hrdinka se chce ve svých 33 letech osamostatnit ale nějak se to nedaří a když tatínek chytne mrtvici tak tím tuplem ne a vzlehem k tomu že je to děnsý poleno tak tatínka málem trefí šlak podruhé když její pokusy o starání se tatínkovi pekárny skončí fiaskem :o)
Absolument fabuleux
(2001)
21.07.2009
Francouzký počin napodobit Saunders a Lumley v roli Patsy . je to něco mezi dvěma až třema hvězdičkama prostě skeče převzaté ze seriálu Absolutely Fabulous s jinýma herečkama. Jména postav jsou totožné jako v serialu. Milovníci serialu budou asi nejspíše zděšeni a tento film ohodnotí odpadem ti co by to viděli poprvé aniž by znali Patsy a Ediie by to možná mohlo trošku bavit. Každopádně já to bral jako oddechovku na kterou bylo celkem příjemné se při sobotním odpoledni odreagovat. Co se týče hereckého obsazení tak se tam sešla celkem řada pro francouze známých herců. Jako zajímavost , samotná Jennifer Saunders si ve filmu zahrála takovou malou pidiroličku.
Andělé a démoni
07.07.2009
Dlouho jsem uvažoval mezi 2 až 3 hvězdičkami nakonec jsem dal 3 ale v hodnocení bych filmu dal jenom 50 procent. Nejprve jsem četl knihu takže si dokáže představit jak jsem se cítil znechuceně když z toho udělali to co z toho udělali. Už začátek mě dojal konkrétně scéna kdy biskupové přijíždějí v autobusech vypadalo jako sraz nějakých mafiánů cigárko mobil v ruce jednoduše jako by se volil novej mafianskej tuti capo a ne papež. PRvních 15 minut filmu pro mě bylo totálním zklamáním ten uvod byl totálně o ničem a dalších 15 minut obdobně. Herecké obsazení se mě absolutně nelíbilo hlavní představitelka to hrála nějako pofiderně. Z Camerlenga udělali nějakýho agenta co se ve všem vyzná a diktuje jak hledat bombu . Snad jediné co bych hodnotil na 5 hvězdiček byla hudba ta se mě líbila ze všeho nejvíce. Abych to shrnul zlatá šifra ta měla tedy v mojich očích lepších. Snad jen abych to tady příliš jen nekritizoval posledních 45 minut se mě celkem líbilo ale jak říkám jako milovník té knihy sem byl zklamán že tam nebyly scény jak mu říkají že zabil vlastního otce a pak se upálí před davem a ne v soukromý někde. Taky mě mrzela postava toho nájemného vraha asasína mohli tam dát jako podle knihy nějakého araba nějakého správného fanatika jak v té knize který to nedělá ani tak pro prachy jak pro pomstu . No jak říkám byl jsem moc zklamán ale našlo se i pár světlých chvilek.
M*A*S*H
(1972)
20.06.2009
Hawkey , Radar, B.J , Brns, Štabajzna Winchester a spol každá postavička má v serialu své místo a bez něj by to prostě nebylo ono. Já tento serial viděl tak nějak zvláště nejprv epár dílů z jedné serie pak pár dílů z další serie a nikdy jsme neviděl aspon jednu celou serii zasebou ovšem nakonec s emi to podařilo vidět od prvního dílu až do posledního . Spousta dílů bylo výborných a zasmál jsem se u nich a dal bych jim 5 hvezdiček dokonce i šest :) ale pak přišli na řadu i hluché díly které byly na jednu dvě hvězdičky když jsem si to celé tak nějak shrnul je to prostě serial zasluhující 5 hvězdiček bez vyhrad. Postavy jako Klinger nejprve snažící s edostat z armády a posléze posedlí mamonen a kšeftman nejvyšíšho kalibru u mASH 4077 :) Snad jen jedino postavu jsme v serialu neměl rád a to byl burns jakmile odešel ze serialu a nahradili ho winchestrem hned sem byl radši. Winchester měl prostě pro v mých očích větší kouzlo a více do toho serialu zapadal :)
Jistě, pane ministře
(1980)
20.06.2009
Báječný vynkající serial sice pro mě o nějaké to procento níže než Hallo Hallo ale tenhle typ britských serialu z pročernalím humorem můžu. Není třeba se o tomto dá se říct kultovním serialu rozepisovat tohle prostě člověk musí vidět na vlastní oči :o)
Byl jednou jeden... život
(1986)
20.06.2009
Kdo by neznal tento vynikající serial pro děti. Jediné co mě zklamalo když to vydali na DVds novým dabngem který stojí za starou belu.
Blázinec pondělní noci
(2002)
15.06.2009
Průměrný TV film který neurazí a rozhodně se dá na to kouknout když nic nedávaj v bedně . Natrefil jsem na tento film náhodou a určitě nelituju že jsem ho viděl stopáž není nijak velká a těch 90 minut je tak akorát. Určo doporučuju na to kouknout.
Horší než smrt
(2007)
16.05.2009
Bezvadná perfektní černá komedie. Stačí jedna krabička od Valia ve které není Valium , věčně remcající strýček alfie na vozíku a milenec vašeho zemřelého otce a je zaděláno na nezapomenutelný pohřeb. Celý film se odehrává na pohřbu nutno říct že smaotný začátek kdy pohřebáci dovezou mrtvolu někoho jiného dává znát že tento pohřeb bude zcela netradiční rozhodně milovníkům černých komedií doporučuji. Sice bych pár scenek vypustil ale stopáž 90 minut byla akorát rozhodně jsem z tohoto filmu byl nadšený.
U pokladny stál...
(1939)
02.05.2009
Milionová komedie s Vlastou burianem jen mě mrzí že to v televizi opakují pořád a neustále dokola až už je to moc okoukané. ale na druhou stranu humor který nestárne.
Na samotě u lesa
(1976)
02.05.2009
Já bych si ten příběh chtěl poslechnout ještě jednou :o) Rozhodně nezapomenutelná klasika Svěrák,Kemr a spol . Mnoho povedených scének u kterých se člověk pokaždé když to vidí zasměje. Zvoník alias pan Lorenc :o) který dohlíží na stavby:) Děda Komárek který vám leze na nervi ale bez něj by byla nuda:o) Na jaře nezaseju prodám krávu a bude :o) Tedy nějaké to zvířátko :) co to chtěl prodat :o) chtěl ho vubec prodat ?:o)))
Právo silnějšího
(1999)
04.04.2009
Mě přišel tento snímek hodně neslaný nemastný. Omar Epps a LL cool J ty role nezahráli špatně ale v tom filmu mi neustále něco chybělo . Asi nejlépe bych to vystihl podle mě tím kdybych řekl že ten film neměl náboj. Ale jak už tu psal pisatel předemnou koukatelné to bylo i když pro mě nejspíše jen jednou :o)
Kazaam
(1996)
31.03.2009
To co napsal JohnnyD tak s tím s enaprosto stotožňuji a mylsím si totéž...
96 hodin
24.03.2009
Tak tedy Film hodnotím 5 hvězdičkami Prvně Liam Neeson je můj oblíbenej herec a v této roli mě nezklamal. Ovšem přitom všem jsem měl chuť ubrat jednu hvězdičku za ten konec ten mě přišel moc hollywood jakož ena letišti štastná a vyjuchaná jako by se nic nestalo a pak úplný finish s tím piánem. Tuším že tohle štvalo více lidí takže jsem jeden z nich ale nakonec kvůli posledním dvěma minutám nebudu brát hvězdičku. A moje oblíbená scéna je zhruba v polovině jak přijde do domu toho gangu a vyjednává a nima a končí ve chvíly kdy odchází z toho sklepa jak do toho chlapa nakonec pustí proud a odejde :))) Dodatek: překlad 96 hodin mě trošku mrzel protože pokud si vzpomínám v kinech běžel pod svým názvem nebo se pletu pokud ano napište.....
1-30
31-60