Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Horor

Deníček (4)

Recenze

Už můžu psát recenze POG

Breaking Bad S1

Season 1, celkem zajímavý uvedení do děje, napínavé a za mě moc fajn, dlouho jsem přemýšlel nad tím zda si vůbec tento seriál mám pustit a musím říct že jsem hltal každý díl. První season je sice taková pomalejší ale určitě bych doporučil, protože už jen pro to co bude následovat v příběhu, úžasné výkony herců apod. se vyplatí tomu dát šanci a myslím že si to každý zamiluje tak jako já :)

Breaking Bad S1

Kocour v botách: Poslední přání

Čerstvě z kina, naprosto legendární animace kterou jsem už neviděl pár let. I jako dospělý jsem si naprosto užil celý příběh a i přes některé scény kde se zpívá což nemám vůbec ale vůbec v lásce jsem si film užil. O filmu jsem slyšel velmi pozitivní ohlasy takže jsem se chtěl ujistit na vlastní oči, no a o zklamání rozhodně nešlo. Záporná postava 10/10 a celková story, postavy, animace apod. velice skvělé. Úžasná práce od DreamWorks, tleskám. 

Kocour v botách: Poslední přání

První příspěvek - test

Tak jsem si řekl proč nevyzkoušet funkci "deníček" nemám zatím povolený psát recenze protože jsem asi neskutečný filmový barbar ale jednou se tam dohrabu! Takže až si najdu čas ještě než získám povolení psát recenze mohl bych zkusit psát své pocity sem. Uvidíme :D

První příspěvek - test