Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

Začátek filmu byl dobrý. Dokázal skvěle vyvolat strach a byl napínavý. Zhruba v polovině filmu to ale přešlo na více akční žánr, kde se to všechno mlelo bez jakékoliv pauzy. Film se snažil zaujmout spíše brutálností než děsivostí a pocit strachu celkově vymizel, což je škoda.

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Mistrovsky udělaný film, kdy u téměř jasného výsledku vás dokáže napínavými dialogy přesvědčit o úplném opaku. Perfektně zahrané, krásné odhalování nových informací a vlastně tu není nic, co bych vytkl, film vás vtáhne a nepustí, dokud ho nedokoukáte.

plakát

Medvídek Pú: Krev a med (2023) 

Hodně promarněný potenciál, kdyby si aspoň dali záležet s kostýmy, ale takhle to vypadá jak pyžama pro děti.    Je to klasická zabijačka, kdy Pů vyvraždí skupinu teenagerů, kde za celou dobu se ani nedozvíme důvod.   Brutalita tu je udělaná dost detailně a i trochu originálně. Ke konci není film ani moc předvídavý a když na to budete koukat s někým, tak se i zasmějete.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Film dokáže být velice vtipný a narážky na různé hry byly moc dobře udělané. Je tu však dost nesmyslů, na což jsem hrozně háklivý. Například že hrdinové získají nejmocnější helmu v celém filmu, která dokáže rušit jakoukoli magii, ale po jednom použití ji zahodí, přitom by se jim hodila o 10 sekund později, když spadnou do magické pasti. Takových nesmyslů ve filmu není málo a bohužel to kazí celkový pocit z filmu.

plakát

Všemocný (2011) 

Zajímavý film, ale přišlo mi, že schopnost jenž umožní hlavní postavě používat 100% kapacity mozku dostatečně nevyužili. V jednu chvíli si postava detailně pamatuje to, co se mu stalo před 20 lety, ale pak zas zapomene, co se mu stalo před dvěma dny. Je to jako kdyby si scénárista stále upravoval schopnost magické pilulky podle toho, jak se mu zrovna v dané scéně hodí.    Se stejným tématem se mi například daleko víc líbil film Lucy

plakát

Bod zlomu (1991) 

První půl hodina mě bavila a říkal jsem si, že to bude dobrý film, ale potom přišla první akce a nevěděl jsem, jestli se koukám na FBI nebo na děti, co se perou na pískovišti.    Ve filmu je hromada nesmyslů a dementní chování postav. Od druhé poloviny filmu jsem jen seděl a žasl nad tím, jak se to ke konci stále zhoršuje a zhoršuje.