Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Válečný

Oblíbené filmy (10)

Kopačky

Kopačky (2008)

Jedna z nejlepších komedií jaké jsem viděl vůbec. Jason Segal je borec. Jediné co mne překvapuje, že má jen 73% za mne 100%

Život je krásný

Život je krásný (1997)

Jeden z nejvíce emočních filmů, jaký jsem viděl. Na začátku filmu lapáte po dechu a od nepřetržitého smíchu vás bolí břicho a na konci filmu jen hodně otrlému člověku neukápne slza. Nicméně nevím, zda bych tento film chtěl vidět znovu.

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

U mne jeden z nejočekávanějších filmů roku 2010. Duo DiCaprio a Scorsese napovídalo, že se bude jednat o zajímavý zážitek. A taky že jo!! Na začátku se mi do paměti asi nejvíce vryl záběr na paní v léčebně u růží, která si dávala ukazováček před ústa tomuto gestu jsem nedával žádný význam. Film se pomaličku rozjížděl a přibližně v polovině filmu se již nedokážete odtrhnout od televize. Nad filmem jsem skoro celé dvě hodiny přemýšlel, jak asi dopadne. A když vrcholil konec, tak jsem si říkal, že film skončí přesně podle mého očekávání. Ale u tohoto snímku jsem po dlouhé době přestřelil. Při vyslovení poslední věty mě těžce zamrazilo na zádech a jen stěží jsem dokázal polknout. Za sebe musím říct, že se jedná o jeden z filmů, který má na to, aby se stal kultovním. Doporučuji ale shlédnout dvakrát a záběr na paní budete vnímat trochu jinak …..