Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Biografie (4)

Robert B. Weide (režisér / scenárista / producent)

20.05.2008

Robert B. Weide je americký scenárista, producent a režisér. Preslávil sa najmä vďaka dokumentárnym filmom a populárnemu sitcomu "Curb Your Enthusiasm" ("Larry, kroť sa").Weiderova kariéra sa začala v roku 1978 počas hodín na Orange Coust College v Costa Mesa v Kalifornii, kde prejavil záujem robiť dokumentárne filmy pre Marx… (více)

Kostja Ullmann (herec)

20.05.2008

Kostja Ullman je nemecký herec, narodený roku 1984 v Hamburgu. Už ako malého ho to veľmi ťahalo k herectvu, zo začiatku k divadlu, kde začal hrať už v rannom veku, ako 11 ročný. S filmom sa zoznámil v roku 1998 v seriály ALPHATEAM. Hneď na to prišlo niekoľko ponúk na menšie role v seriáloch a to STAHLNETZ, GROSSTADTREVIER a… (více)

Bob Geldof (herec / skladatel)

20.05.2008

Robert Frederick Zenon Geldof KBE, známy ako Bob Geldof, je írsky spevák, hudobník, herec a politický aktivista. V rokoch 1975 až 1986 mal skupinu The Boomtown Rats, s ktorou vydal 6 albumov. V roku 1984 založil superskupinu Band Aid a vydali pieseň 'Do They Know It's Christmas?', aby získali financie pre hladujúce deti v… (více)

Thomas Ian Nicholas (herec / producent / režisér)

20.05.2008

Thomas Ian Nicholas je americký spevák a predovšetkým herec, narodený 10. júla 1980 v Las Vegas. Má šesť súrodencov vrátane jeho staršieho brata Tima Scarnea, ktorý je DJ."Začal som hrať v šiestich rokoch. Vždy som si vedel užiť rozosmievanie ľudí."Keď sa pozriete na Nicholasovu fotku, hneď vás napadne niekoľko postáv z filmov… (více)

Reklama