Reklama

Reklama

While We Sleep

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Malá Cory se s rodiči přestěhuje z USA na Ukrajinu, protože tam její otec získá práci. Po narozeninové oslavě Cory upadne a objeví se u ní náměsíčnost. V nemocnici se seznámí s doktorkou Ninou, která souhlasí s propuštěním a stará se o Cory u nich doma. Brzy zjistí, že Coryina náměsíčnost je způsobena něčím zlým a je nucena odkrýt děsivé rodinné tajemství… Na mě to bylo sakra slabé. Tohle téma už tu bylo několikrát, takže se dá čekat, jak to dopadne. Děj byl nudný, nezáživný. Nebylo vysvětleno téměř nic, prostě se to děje a tebe, diváku, vůbec nemusí zajímat, kdo byl kdo! Konec byl už jen zkažená třešnička na zasmrádlém dortu, prostě nijaký. Nuda, šeď. Jednu hvězdu dávám za Coryiny hadí pohyby. ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

.Ne, ne a ještě jednou ne. Nuda, čekala jsem ceeeeelou tu dlouze nudnou dlouhou dobu na to, jestli z toho vymáčknou víc, nebo něco nového....ne nic. Aneb jak krátkometrážní film roztáhnout do celovečeráku... Lidi stárneme, na tyhle filmy není čas! :D ()

Reklama

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Trojice hrající rodinu (Jennifer, Derek a dcera Cory) je rodinou i ve skutečnosti. Jacy King (Jennifer) je od roku 2002 manželkou Briana Grosse (Derek) a spolu mají dceru Lyru Irene Gross (Cory). Kromě ní mají ještě syna Codawaye. (SpicyNugget)

Reklama

Reklama