Reklama

Reklama

Vánoční flow

(seriál)
Trailer
Komedie / Hudební / Romantický
Francie, 2021, 2 h 30 min (Minutáž: 47–54 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný rapper a houževnatá novinářka si spolu o Vánocích nečekaně začnou. Protiklady se sice přitahují, ale bude jim to opravdu klapat? (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (4)

Vánoční flow (2021) 

Ne, Christmas flow není ničím výjimečná romance. Je to prostě jednoduchý vánoční film (pardon miniserie), zase v trochu jiných kulisách, který jede to svý od A do Z. Oba dva hlavní hrdinové byli sympatičtí. Navíc hlavní hrdinka byla nejen krásná, ale taky z ní vyzařovalo sebevědomí a vědomí, že ví, kdo je a to se mi líbilo moc. ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Nejlepší scéna byla ta, kdy se zvedla babi, aby udělala pořádek. :D První díl nebyl špatný, i když si nejsem jistá, zda mi ta feministická trojka (a vůbec to téma zde) úplně sedí. 3,5* ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Druhý díl je podstatně horší jak první. Splácali tu pátý přes devátý, jen aby se něco dělo. Navíc to dopadlo jako vždy - blbá pomstychtivá feministka jde přes mrtvoly a chlap, který si stojí za textem, kde zpívá, že by ženská měla otvírat pusu jen kvůli kouření, je vykreslený jako nepochopený sympaťák. ;) a ta jeho malá sestřička je teda dílo ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Ničím zajímavý, ale příjemný konec. Já jsem hlavní dvojce fandila, takže jsem se závěrečným vyznáním byla spokojená (SPOILER!! A oceňuju, že Lila neseděla někde zhroucená v koutku). Třetí díl naštěstí nejde ve stopách druhého dílu,  ale spíš toho prvního. ()

Reklama

Reklama